Beko Basketbol Ligi All Star 2012'ye Takımımızdan Katılacaklar

• Konbuyu başlatan Hamdi Kılıç
  • Başlangıç tarihi
H

Hamdi Kılıç

Misafir
Furkan, Jaka ve Shipp katılacakmış. Yerlilerin Başantrenörü de Ufuk Sarıca'ymış. Oktay Hoca'dan daha iyi ya kendisi!!!!!

Shumpert ve Gordon'un olmamasını kınıyorum!!!

Kim neye göre neyi seçiyor? Arroyo bir maç oynamadan karmaya giriyor. Sözlükler ve forumlar el atmış bulunmakta işe..İzlemiyeceğim.

bu kadin allstarina benzemiyor bizden 8 fenerden 8 gerisi hikaye falan
burda biz variz efes var bjk var fener var haliyle birileri disarda kalacak
ben zaten herzaman karisiyim bu halk oylamasina

Altan Erol ve Soner Şentürk'ün olduğu bir All-Star'a bilet almış gidiyor olmaktan pişmanım, hayret geçen sene MVP olmak için ilerde bekleyip sadece turnike atan Birkan'ın olmamasına çok şaşırdım.

All-Star'a yeterli kadar önem verilmediği açıkken neden yapılıyor ?

büyük hayal kırıklığına uğradım gerçekten,kaya(!),ergin ataman ne alaka anlayamadım;ama shipp,lakovic ve furkan için kesinlikle hayri gür'de yerimi alacağım maç.

Ya boşverin bizden az adam seçilmesi iyidir Euroleague maçımız var mümkünse kadrodaki adamlar da gitmesin hele Shipp o smaç yarışmasında kasmasın sakatlanır filan yazık olur...

Bizden o gitmiş bu gitmiş önemli değil. Bu tarz şeylere takmamamız gerekir ama Kaya Peker in orada olmasını kimse açıklayamaz. Kaya Peker kim yahu? Bu kadroları seçenlerin, seçerken neleri baz aldığını çok merak ediyorum.

Kaya olayı gerçekten de çok büyük komedi. Bu seneki performansı ile ben Kaya'yı mahallede oynadığımız maçlara almayı düşünmem, adamlar All Star'â almışlar. Shumpert ve Gordon ikilisini görmeyi çok isterdim gerçekten.
Pazar saat kaçta başlayacak arkadaşlar?