Bella Alarie

23 Nisan 1998 doğumlu, 1.93 boyundaki Amerikalı uzun-forvetimiz. 2016-2020 yılları arasında Princeton Üniversitesi'nde geçirdi ve bu sene Dallas Wings tarafından 1.tur 5.sırada draft edildi. Geçen sezon NCAA'de 17.5 sayı, 8.6 ribaund, 2.5 asist ve 1.5 top çalma ile oynadı. Profesyonel kariyerindeki ilk sezonunu geçirecek oyuncumuza, Galatasaray forması altında üstün başarılar diliyoruz.
 
Wikipedia ağırlıklı biraz karıştırdım, bu sene için kolejde All-American takımlarına girememiş, "Honorable Mention" kısmında ismi bulunuyor.
Princeton'ın bulunduğu Ivy League'de son 3 sezonun en iyi oyuncusu seçilmiş ve kolej istatistikleri de çok iyi duruyor ama basketbol konusunda çok önde gelen bir lig ya da takım değil sanırım. All-American sıralamasında önündeki oyuncuların birçoğu kendisinden sonra draft edilirken, 5. sıradan seçilmesi en umut verici gösterge.

1594623897648.png

Yeni bir youtube kanalı açmış, tek videosunda sempatik bir arkadaşa benziyor.

En bilinmedik transferimiz, ilk profesyonel sezonunu yaşadığı için sezona çok iyi giremeyebilir de.
İnşallah takıma güzel katkı verir, seneye nasıl takımda tutabiliriz diye düşündürür :)
 
Kelsey Bone etkisi yaratır umarım. Onun da ilk profesyonel deneyimi bizle idi. Gayet faydalı olmuştu. Bu hanım kızdan da aynısını bekliyorum.
 
Sezon tanıtımından formasına kadar her yerde soyadı Alaire şeklinde yazılmış. Dün akşam paylaşılan bir fotoğrafı birileri inceleyip fark etti. Forma numaralarının duyurulduğu sosyal medya paylaşımında da yanlış yazılmış.

Hepimizin uyuması ayrı da o farkedenin de farketmesi ayrı bir olay...
 
Bence yanlış karar verdik. Mercedes sayı potansiyeli açısından daha yüksek ama işin mücadele, savunma ve ribaunt kısımlarında Bella gibi katkı verebileceğini göremedik ilk iki maç itibariyle. Bunları Bella çokça karşılamıştı.
 
Düşük beklentiye rağmen çok iyi başlamıştı sezona, önümüzdeki yıllarda yollarımızın tekrar kesişeceğini düşünüyorum. Umarım o zaman daha uzun ve daha iyi bir birliktelik olur.
 

Üst