Ben Kimim?

margo' Alıntı:
:kop :kop 14 har bi yaaa :kop :kop

onur abi sn küçülmüşün 13 oldun yani öle yazıyo da burda kendini tanıtırken 14 yazmısın anlamadım bn onu ya bi anlatsana ;) 8) yani yanlış anlama gıcıklıktan diil mrk ettiğimdn

koch' Alıntı:
Forumda kendimi pek fazla tanıtmadığımı hissettim.Kendimi biraz tanıtayım dedim.
Ben Onur.İstanbul Ümraniye'de oturuyorum.Yaşım 14.Yani daha çocuk sayılırım. :) :D
Basketbol en büyük zevkim.En unutamadığım maç Fenerbahçe'yi 91-78 yenerek onları elediğimiz seri.Bu serinin tamamında salondaydım.
NBA'i ise 1999'daki 50 maçlık seneden beri düzenli takip ederim.Bu kadar yeterli sanırım. ;) :atki :atki
Onurcuğum senin yaşın birkere 13 canım benim. :) Bir kere sen 1992'lisin.Ben BerkerBJK=Berker.
Beyler koch=Onur 13 yaşında.O0nun hayatını bana sorun.Küçüklüğümden beri onunla takılıyoruz,konuşuyoruz.Aramızda hiç gizli,saklı birşey yoktur. 8) O benim bu sitede en yakım dostum.Onu kimse benden iyi bilemez.(Hakaret olarak anlamayın)

Ya baba buraya 14 yazdıktan sonra 92'yi makine 13 gösterdi.Ben de o yüzden 91 yazdım.Sonradan düzeltince de böyle traji komik bir durum ortaya çıktı.
Bir de forumda özele girmesek daha iyi olur. :D :D