Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
onur abi sn küçülmüşün 13 oldun yani öle yazıyo da burda kendini tanıtırken 14 yazmısın anlamadım bn onu ya bi anlatsana 8) yani yanlış anlama gıcıklıktan diil mrk ettiğimdn
Forumda kendimi pek fazla tanıtmadığımı hissettim.Kendimi biraz tanıtayım dedim.
Ben Onur.İstanbul Ümraniye'de oturuyorum.Yaşım 14.Yani daha çocuk sayılırım.
Basketbol en büyük zevkim.En unutamadığım maç Fenerbahçe'yi 91-78 yenerek onları elediğimiz seri.Bu serinin tamamında salondaydım.
NBA'i ise 1999'daki 50 maçlık seneden beri düzenli takip ederim.Bu kadar yeterli sanırım. :atki :atki
Onurcuğum senin yaşın birkere 13 canım benim. Bir kere sen 1992'lisin.Ben BerkerBJK=Berker.
Beyler koch=Onur 13 yaşında.O0nun hayatını bana sorun.Küçüklüğümden beri onunla takılıyoruz,konuşuyoruz.Aramızda hiç gizli,saklı birşey yoktur. 8) O benim bu sitede en yakım dostum.Onu kimse benden iyi bilemez.(Hakaret olarak anlamayın)
Ya baba buraya 14 yazdıktan sonra 92'yi makine 13 gösterdi.Ben de o yüzden 91 yazdım.Sonradan düzeltince de böyle traji komik bir durum ortaya çıktı.
Bir de forumda özele girmesek daha iyi olur.