Ben Liseli Değilim!

Arkadaşlar konuyu buraya acmam doğrumu bilmiyorum ama yinede yazmak istedim.Lisenin klubün üstündeki ağırlığını tartışmaya gerek yoktur.Bence Sayın buyuk başkanımız Adnan Polat secimlerde malesef kayabedecek.Butun olanlar ona yapılan komplo gibi geliyor.
Bugun yeşilköy de bir arkadasımın dükkanına gelen biri Galatasaray divan kurulu üyesiymiş.Arkadaşım ona Okan Çevik Galatasaray dan uzaklaştırılıp uzaklaştırılmayacağını sormuş verdiği cevap ise:eek:nla onun ne alakası var,üyeliği tabiki devam edecek demiş.Bu olay adım nasıl harun sa okadar doğrudur.
Şimdi sayın faruk süren cıkmış diyoki ben olsam toplu olarak istifa ederdim demiş,peki faruk bey okan çevik galatasaray la komple ilşkisi kesilecek mi.üyeliği iptal olacakmı?
Bu olay secimde cok buyuk koz olarak kullanılacak,ASLANTEPE YE liseli bir başkanla girilecek demedi demeyin.
Ey liseliler ey faruk süren klubun bukadar borç yükünde olmasının en buyuk nedenlerinde biri sensin,ey özhan canaydın sende faruk sürenin borçlu mirasını aldın 2 ye katladın.ne stadı becerebildiniz nede riva yı.şimdi sayın polat bu hedeflere yürürken önünü kesmeye çalıştığınızı dünya alem biliyor.Liseli zihniyeti klubu uçurama sürüklemektedir.ben liseli istemiyorum.biz liseli takımı değiliz.
bu yazım muhtemelen silenecek ama yinede yazmak istedim
 
haklı da olabilirsiniz, haksız da olabilirsiniz. ben artık bu tarz polemiklerden sıkıldım. bunu basın da sık sık kullanıyor. ne zaman takım iyi gitse, liseliler diye bir çıkış duyuyorum gerçekten korkuyorum çift rakamlı seneler yaklaştıkça:S lise bizim onurumuz ve gururumuzdur. GS'ı bu polemiklere sokmamak lazım. Sonuçta ister lise olsun ister olmasın. diğer muz cumhuriyeti gibi yönetilen sözde büyük klüplerden farklı bir yapılanmamız var. Bugün üye olup yarın başkan olamazsın. Bu beni sevindiriyor. Gerekten bizim bu tarz ayrılıklara girmememiz gerekiyor. bunu yapan liseciler de olsa farketmez. Ben Galatasaraylıyım. Benim Galatasaraylılığımı ne liseden biri sorgulayabilir ne de bir başkası...
 
Son cümlen cok güzel.kimse senin benim Galatasaraylılığımı sorgulayamaz ama klubumuzde liseliler istedi diye o başkan bu başkan olacak deil.Okan Çevik olayının allahın hiçbir kulu bana masumane sadece milli dygularla yapılmış olduunu anlatamaz.İptal etsinler atsınlar klupten hoca bozuntusunu.Millet takmış Adnan Polata kafayı yok istifa edecekmiş cartmış curtmuş.Kim ister Özhan Canaydını tekrar başkan görmek fenerlilerden başka.
 
rüzgar eken fırtına biçer. GS'da sorun aslında lise değil. sorun rant. şimdi riva, aslantepe projeleri hayat buluyor. klüp şirketlerini birleştirdimi de, para akışı düzene girecek, borç ödenebilirliği kolaylaşacak. yani elini taşın altına sokmayacaksın taşı tutacaksın. O zaman bir çok kişi başkan olmak isteyecektir. ÖZhan başkan da sonuçta elini taşın altına sokmuş insanlardan (ben tasvip etmem kendisini bunu belirteyim) ama sonuça zor durumda ordaydı. Hatası, kendinden önce gelen başkaları kötülemesi oldu. Adnan başkan onu yapmadı.

lise olayı da taraf bulmak için yapılacak secime dönük bir stratejidir ve olmasını normalkarşılıyorum. şu sitede bile bir başkanlık seçimi olsa. aday olsam bir şekilde ben kendimi öne çıkaracak bir yöümü bulmaya çalışırım. lise de en kolay öne çıkartılacak bir durum. Ama gerçekten ünal aysal başkan olmasın da kim olursa olsun moduna geldim. GS tarihinde böyle bir durum hiç görmedim. benim param var veririm düzeltirim tarzı işler bizde olmaz ve hep bununla gurur duymuşumdur. Ali dürüst içinde derim ki neden 8 senedir aday ol demelerine rağmen olmadn da şimdi geliyorsun:) sonuç da sorun lise değil. liseyi kullanarak oy toplama derdinde olan ucuz politikların esiri olmuş bireylerdir.
 
Ali dürüstün bu saaten sonra yapacağı başkanlığı bende sende cok rahat yaparsın.sonuç olarak ADNAN POLAT taşın altına deil kayanın altına sokmuştur elini.BEN 1996 dan beri ilk defa klubun futbolculara veya herhangi bir yere borcu olmadığını son 2 senedir şahit oldum.Seyrantepe ye ADNAN POLAT başkanlığında girmemiz gerekir yoksa cok buyuk bir lise kazığı yer tüm galatasaray lılar.
 

Üst