Ben Seni böyle sewdim :(

Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değildi, yüreğimdi seni gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğimin ta orta yerine. Bir başka yerde olamazdın ki zaten. Sen benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın. Çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı nede uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin. Şimdi sonbahar kışa giriyoruz ya... Ben dört mevsim baharı yaşadım seninle Çiçek çiçek açtın yüreğimde. Gökkuşağı zayıf kaldı senin renklerin karşısında. Taze bir yaprak gibi yeşildin gönül bağımda. Bir açelyaydın pembeliğinle. Üzerine çiğ taneleri düşmüş sarı güldün. Kırmızıydın bir ateş gibi yakan ve kavuran. Ve maviydin... En çok bu renkle anmayı sevdim seni. Denize tutkundum, ne denizi sensiz,nede sensiz deniz bir düşünemedim. Seni severken dünyayı da sevdim ben, insanları da... Kendime bile dar elirken, içinde herkeze olan bir hayatın sahibiydim artık. En kızgın, en tahammülsüz olduğum anlarda bile seni düşünmek yetti bana, içimdeki sevinç yüzüme yansıdı, güldüm. gözlerim ışıl ışıldı seninle yüreğim seninle dop doluydu. Beni böylesine güldüren senin sevgindi ve ben kaygısız, içten gülüşün ne demek olduğunu, nasıl güzel bir şey olduğunu anladım seninle. Her şeye rağmen sevdim seni. Seninle güçlüydüm ve aşamayacağım hiç bir zorluk yoktu. Koca bir kente, koca bir ülkeye kafa tutabilirdim. Sen elimden tuttuğunda, patlamaya hazır volkan gibi hissederdim kendimi. Menzilim sendin ve ben o menzile ulaşmak için önüme çıkan her şeyi yok edebilirdim. Sana ulaşmamı engelleyecek her şeyi eritirdim, yakar kül ederdim. Sana ulaştığım zaman sakin bir göle dönüşürdüm. Ve o göle bir tek sen girebilirdin. o göl yüreğimdi ve sen girebilirdin.Sevdim seni ve delice hayrandım sana... Her halin çekti beni. ela gözlerin aktı taa yüreğimin orta yerine sıcacık bir sevgiydin sen. Duruşunu, uyumanı, gülmeni, kızmanı, şaşkınlığını, saflığını, kurnazlığını, çocukluğunu, olgunluğunu sevdim.Seninle sende yaşayan her şeyi sevdim.En çok ellerini sevdim seni bana getiren o nazik ellerini ve bana seni anlatan o narin parmakları ben seni sevdim sensizliğin akşamında. Sesini de sevdim suskunluğunu da. Sesin billurdan bir ırmak sessizliğin yüreğime akan bir nehirdi. Küçük oyunlarını, kaprislerini sitemlerini, korkularını sevdim. Seni ve o doyumsuz sevdanı, uçarı sevdanı anlatacak kelime bulamadım çoğu zaman. Sığmadın cümlelere ve hiçbir cümle seni yeterince tarif edecek kadar derin olmadı. Seni severken yorulmadım. Çünkü sen yaşam kaynağıydın. Her gün yenilendim. Seninle çoğaldım, büyüdüm. Eksik kalan neyim varsa tamamladın. Ölmeyecektim çünkü sen ölümsüzlüğün ta kendisiydin sen aşktın ela gözlüm. Sevdim işte ötesi yok... sen canıma canan olandın gönlüme sultan olandın. Sevdim işte ötesi yok bunun.Ben seni yüreğimle benliğime karşılık beklemeden düşünmeden sevdim seni. Yüreğim avuçlarında artık sevdim seni benliğimle sana ait iyi ve kötü ne varsa ben seni sende sevdim cana canan olanım ötesi yok bunun BEN SENİ BENLİĞİMLE SEVDİM VE BEN EN ÇOK O ELA GÖZLERDEKİ BAKIŞIN SAHİBİNİ SEVDİM........