• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Benim Blogum

Hayırlı olsun Sühan Abi.Blog yazarlığında başarılar dilerim sana. ;)

Bir sen eksiktin Cem. :ehue

Saka saka. =)

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Bir sen eksiktin Cem. :ehue

Saka saka. =)

Bak bölyle konuşuyorsun bloguna yaylım ateşi açarım blogumdan:)

Haha aç aç reyting artar. :ehue

Hahahaha demir'den korksak trene binmeyiz. :ehue

İyi de sen zaten trene binmiyorsun Nİlay :)

Blogumdaki son yazım, Eyüp Yıldız'ın ağzına layık oldu :)

Galatasaray ve özellikle basketbol ağırlıklı bir blog açmayı düşünüyorum yakın zamanda.

Yalnız bannerdır, tasarımdır işlerinden pek anlamam maalesef. Ben bilirim, zamanım da var, yardım ederim diyen varsa özel mesajları bekliyorum :)

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Galatasaray ve özellikle basketbol ağırlıklı bir blog açmayı düşünüyorum yakın zamanda.

Yalnız bannerdır, tasarımdır işlerinden pek anlamam maalesef. Ben bilirim, zamanım da var, yardım ederim diyen varsa özel mesajları bekliyorum :)
Genelde hazır şablonları kullanıyorum ben,tamamen tasarım işine girişemem ama,yazılmış kodlar üzerinde oynamalarla birşeyler yapabiliriz.

ne kadar erken cevap verdin oyle esra.:P 3 ay sonra yaklasik.:P

Bloglar

Forumdaki Blog sahipleri bloglarını burda paylaşırsa birbirimizi takip edebilir ve yardımlarda bulunabiliriz ben başlıyım
http://herkesgider.blogspot.com/

Emirhan, konu açarken geçmiş konulara bir göz gezdirmek iyi olur.

Neyse kızmayım, açtığın konu vesile oldu da geçmişe doğru bir yolculuk yaptım, bazı başlıkları okudum...

Özür dilerim Onur abi Bu arada blog için yardım edebilcek arkadaşlar arıyorum ilgilenen olursa özel mesaj atsın

Aranızda web tasarımı ile ilgilenenler varsa özel mesaj atarsa sevinirim :)

Geri