Arda Öztürk' Alıntı:
[quote="Emre Sarp Kocaoğlu":4a45f][quote="Arda Öztürk":4a45f]unuttum yazmayı fitche yatıyor dedin ya git bu sezonki banvit galatasaray maçını izle maçın sonunda yaptıklarını daha dikkatli izle
Fitch yatmasa bile sezonun ikinci yarısında performans düşüklüğü yaşadı.Bir maç bütün sezona mal edilemez.Ayrıca bencil diye Dİxon'a getirmeyip ondan beter Fitch getirilirse elbette neden Fitch geldi diye sorar insanlar bundan doğal bir şey yok.
Banvit maçını örnek vermişsiniz,o zaman ben de ilk beşte olmadığı için ikinci yarısına çıkmadığı maçı,blok manyağı olup sağa sola gülümsediği,umursamaz tavırlarıyla insanı çıldırttığı Fenerbahçe maçını örnek verebilirim.
Bana göre Dixon bencil bir oyuncu olsa da takım adına daha yararlı işler yapan bir oyuncuydu.[/quote:4a45f]
malik 250 bin dolara oynarken 2 katı para istedi 500 bin dolar istiyorum dedi güle güle dendi
gerald 300 bin dolara oynadı çöpe atacak 200 bin doları yok bu şubenin
ayrıca dediğin ülker maçında tufandan başka kim oynadı?[/quote:4a45f]
Ben iyi oynadı kötü oynadı mı demişim orada.Gerekirse genç takımla çıkalım sahaya 100 sayı fark yiyelim;ama Galatasaray'a yakışır mücadeleyi sahaya koyalım.Adam kafasına göre maça çıkmayacak,bandanamı evde unuttum onu getirin öyle idmana çıkacağım diyecek(forumda yazılmıştı bu),umursamazlıkta tavan yapacak,sonra 300 bin dolara oynadı o, şubenin çöpe atacak parası yok denecek.Acaba Holman ve Gowan için ne kadar çöpe atıldı?
İsterse bedava oynasın,siz de biraz diğer oyuncuların yerine koyun kendinizi.Adam topu eline alınca pas vermek son opsiyonu.Madem bencil oyuncu alınmayacaktı neden Fitch alındı?Tek sorun paraysa ve 300 bin dolar varsa iyi bir üç numara alınamaz mıydı?Neden Murat Özyer 3 numara istiyoruz derken Fitch geldi? Bu konuları üstelik bu topicte tartışmanın anlamının olmadığını biliyorum;ama Fitch yerine paylaşımcı bir oyuncu olsaydı,şu anda takımdan çok daha memnun olmuş olacağımızı düşünüyorum.Ayrıca Banvit maçından sonra Fitch'i beğendiğimi söylemiştim.
Umarım geçen sezonki hatalar yapılmaz ve bu sezon hepimizin alacağı sonuçlardan önce sahadaki mücadelesinden memnun kalacağımız bir takım coach Murat Özyer önderliğinde kurulur.