Aynı seviye takımların dışarıda kalan oyuncuları varken playoffa eksik yabancıyla çıkıyoruz yahu.Zaten kadro darken eksik yabancı ile şampiyonluk yarışı vermeyi savunuyorsunuz.
Ben niye bileyim James'in babasını? Transferi yapanların her şeyi güzel araştırması lazım,benlik bir durum yok
Çin Liginden transferle lig şampiyonluğu kazanan Avrupa takımı örnekleri varken son 2 ay Lasme'yi dinlendirsin diye minimum görevli oyuncu bile bulamayıp playoffu tek pivotla,eksik yabancı ile oynamak hata değil,benim söylediğim laf hata.
Transferi yapanlar araştıracak tabii.İş görüşmesine gittiğinizde işvereneniz hiç soru sormadan,araştırmadan işe aldı sizleri sanırsam.Staff'ın bu detayı yakalaması lazım.
Bernard James'in babası da 1 günde kanserden ölecek duruma gelmemiştir sanırsam.2 ay para kazanırım deyip şark kurnazlığı yapması gözden kaçıyor.Zaten daha ilk maçındaki mimiklerinden bile pek de oynama hevesli falan gelmediği anlaşılıyordu hani.Çindeki daha bol 0lı kontratına sahip takımından da ben sene sonuna kadar yokum diye bir şey talep edebilir miydi biraz da bunu tartışalım isterseniz.Bariz Galatasarayı sallamadı,umursamadı gitti.Dünyada bir yakını hastalanan tek sporcu Bernard James değil
Yakının sağlık sorunu için izin alan sporcu duyduk da ben daha 2 ay gelmem diyip giden ilk sporcu sanırım