Beşiktaş : 59 - Galatasaray : 83

TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOLU

Beşiktaş-Galatasaray
Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, haftanın önemli karşılaşmasında Beşiktaş?la karşılaşacak. İki takım arasındaki karşılaşma 17 Şubat Pazar günü saat 18:00?da başlayacak ve Süleyman Seba Spor Salonu?nda oynanacak.

Re: 17 Şubat Pazar Saat : 18:00 Beşiktaş - Galatasaray

Mümin Yavaş' Alıntı:
TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOLU

Beşiktaş-Galatasaray
Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, haftanın önemli karşılaşmasında Beşiktaş?la karşılaşacak. İki takım arasındaki karşılaşma 17 Şubat Pazar günü saat 18:00?da başlayacak ve Süleyman Seba Spor Salonu?nda oynanacak.
Gidecem bu maça.Hem Beşiktaş'tan hem de Galatasaraydan tanıdıklarım var gitmezsem ayıp olur. :)

tekerleklimq8.jpg

Gecen seneden bir goruntu. Gecen seneki guzellikleri bu sene de yasayabiliriz umarim iki salonda da.

Bu da bizim sahaya inip Beşiktaşlıları kutlamamız. Gerçekten güzel görüntülerdi yine tekrarlanacağına eminim.

[youtube:3rezzqks]http://www.youtube.com/watch?v=Spj_Vrd6uZI[/youtube:3rezzqks]

Ulaşım konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Dün Sedat Hoca'yla konuştuk da bizleri bekliyor bu maça..

Oyuncularımız Orada Yalnız Kalmak İstemediklerini İletip, Herkesi Maça Davet Ettiler..
Gerekli ilgiyi lütfen gösterelim..

*

Yarın saat 15:30 - 16:00 sularında Mecidiyeköy Orjin dolaylarında toplanmaya başlayıp, 3 5 taksi ile geçeceğiz salona..Birbirini tanıyan\tanımayan , arzu eden herkes buyursun gelsin hep birlikte gidelim..

Maçın skorunu biri yazarsa iyi olur.Maça gitmeye niyetim vardı ama büyükçekmecedenim yol uzun çok kar var gelemedim malesef.

Galatasaray 83-59 kazanmis,kaynak BJK resmi sitesi.
1.periyod : 11-20 GS
Devre: 28-42 GS
3.periyod: 45-72

Tebrikler

Öğleden sonra buluştuk arkadaşlarla tuttuk Fulya yolunu..Gittik salona almaktan korktu herifler bizi..6 kişiydik önce..İçeride 3ü bayan 4 kişi varmış..Bir kişi daha geldi 11 olduk..3ümüz bayan..Görüyorsunuz değil mi ne kadar kolay sayılıyor derbi maçımızın taraftar sayısı..Gittik adam gibi destekledik başımız dik şekilde..Ezilmeyi hazmedemeyen 100-150 kişilik kargalar küfür de ettiler gider de yaptılar kartopu da attılar..Ama yeri geldi 8 kişi daha iyi destekledik takımı..Adamların amacı belliymiş Cimbomlu gelse de gider yapsak ama hem biz hem sahadakiler en güzel cevabı verdik onlara..Salonda işimiz bitmedi takımla döndük sandalye de taşıdık onlarla çanta da.. :D Salondan çıkıcaz yolda kaldık 1 saat bekledik oralarda ancak gelebildik işte..Ama sağlam Beşiktaş taraftarı da vardı o anda..Zincir de takıverdiler bize çay da ikram ettiler..Salondaki çoluk çocuk gibi değillerdi..Teşekkür etmek lazım onlara da..Neyse bu karda kışta da gösterdik ki ultrAslan Heryerde..!

Teşekkürler oyuncularımıza ve seyircilerimize... Bu yolda yürüyen insanlar gerçekten erkek ve bayan takımımızdan daha çok ilgiyi hak ediyor !

Takımımız bu maçta da gösterdi ki bu lig bize hafif geliyor. En güçlü rakibimize evinde fark atıyoruz. Umarım Avrupa´da hedeflediğimiz başarıları elde edebiliriz.

Akatlar´a gidip takımı destekleyenle ve galibiyette payı olan herkese teşekkürler.

gittik. bir avuç taraftar desteğimizi verdik. Biz kendi sahamızda beşiktaşlı sporcuları alkışlayalım, onlar maç boyu Sedat Hocaya laf atsınlar..

Gidemedim ruhsal bozukjluk içindeyim.Ama detayları alıyorum şuan da kolay maç olmuş.Pek takmamış bizimkiler. :)

Avrupa gerisi yalannnnnn. :)

Maçı izledim,bi ara bizim benche yönelik tepkiler oldu.Neler olduğunu biraz anlatabilir misin?

Bu arada Tucek,Eveson,Özgür üçlüsü üçüncü çeyrekte müthişti.

Gökçe'nin de söylediği gibi hedef Avrupa.

Bu arada maçın tekrarı yeniden yayınlanacaktır.3 çeyreği izleyin derim herkese.Özgür,Eveson,Tucek üçlüsü harikalar yarattı.Avrupa maçlarında Haidari'yi de bu oyuncularla aynı anda oynatabileceğimizden izlemsi müthiş keyifli bir takım oluruz.Tabii nasıl izleyebiliriz,bilmiyorum.