Yine bir maci kendi hatalarimizla kaybettik. bu macin bence iki olumlu tarafi Jason Keep'in ucuncu mac ususte takima ciddi katki saglamasi ve Arda'nin sakatliktan sonra bugun ilk kez ciddi sure alip son derece yuksek yuzdeyle (% 100) oynamasiydi. Umarim onumuzdeki dort macta da bu sekilde devam ederler, eger ligde kalacaksak bu ikilinin kalan maclarda da agirliklarini koymalari gerekiyor.
Artik kocla ilgili birsey yazmak istemiyorum ama bu mac icin birkac seyi sormazsam catlayacagim:
1- Bugun takimin en etkili oyuncusu olan Keep'i neden yeteri kadar kullanmadik. Ozellilke Varda kenardayken Keep, Ellis ve Nedim'e karsi buyuk ustuluk sagliyordu. 3. periyodun ortalarinda Varda 4 faulle kenardayken neden Keep'i oyundan aldi ve uzun sure kenarda tuttu? Bİr nalayan varsa lutfen izah etsin
2- Jacobson, screen uzerinden ciktiginda veya bos sutlari attiginda cok yuksek isabetle sokuyor ancak kendi sutunu yaratmakta son derece yetersiz, dripling sonrasi sut yuzdesi dusuk. Durum boyleyken, butun mac neden Jacobson'i Bekir'e mahkum biraktik, bir takimin en onemli skor opsiyonu icin hazirlanmis bir tek seti bile nasil olmaz?
3- Bu macta 15 numara olarak Halil Uner'in oglu Berk sahadaydi. Berk bildigim kadariyla yildiz takimda, umarim gelecegi de cok parlak olur. Ancak sahada takimin maskotu gibi cikan Berk neden oradaydi. Ismet yoktu (bilmiyorum, belki de sakatti) ancak genc takimdan bir tane bile yerine konulabilecek oyuncu yokmuydu? Isinirken, sizce de takimin ciddiyetini kaciran bir hali yokmuydu?