Hangi kanal veriyor bu maçi.. ATV yapti yine yapicagini.. :?
G Guest Misafir 27 Mar 2005 #47 saldir saldir saldir galatsarayim 100yilin askina yine sampiyon olalim saldiirrrrrrrrr haydi aslanlarim saldirin
saldir saldir saldir galatsarayim 100yilin askina yine sampiyon olalim saldiirrrrrrrrr haydi aslanlarim saldirin
Önder Ç. 0 Yönetici 27 Mar 2005 #48 keep 20-22 burak top kaybi ardindan amin hucum faul nick top kaybi varda 2 de 2 faul 22-22
K Kevin_Garnet Misafir 27 Mar 2005 #52 pvh... "kaliteli Türk medyası" kanal 1 de FB- itü maçı var ise neden atv de i Bjk-Gs derbysi yayınlanmaz.?..... o da yok...
pvh... "kaliteli Türk medyası" kanal 1 de FB- itü maçı var ise neden atv de i Bjk-Gs derbysi yayınlanmaz.?..... o da yok...
G Guest Misafir 27 Mar 2005 #57 aslanlarım benim be siz yenin maçı ahmet cömetti doldurmayan fenerli olsun
G Guest Misafir 27 Mar 2005 #58 önder kardes/abi nasil yapion sen bu canli yayini macta msin merak ettim yoksa nasil yapiyon :?: :?: :?: :?: :?: merak ettim yaa
önder kardes/abi nasil yapion sen bu canli yayini macta msin merak ettim yoksa nasil yapiyon :?: :?: :?: :?: :?: merak ettim yaa
Önder Ç. 0 Yönetici 27 Mar 2005 #59 boddicker da kötü oynuyor pota altından rib alıp topu rakibe verdim ve 27-26 oldu