Beşok, "Fenerbahçe Ülker'i Çok Üzeceğiz

Ben ne mutluyum ki tatil amaçlı Türkiyeye gelen çoğu yabancı yerine kendi evladımız,çocuğumuz zamanında Milli Takım için mücadele etmiş biri için birşeyler hazırlıyoruz.

İsterse herkes karşı çıksın pankarta ama ben Hüseyin Beşok'u severim.Abimdir.Zamanında da cok eskiden beraberdik.Evlerimiz yan yanaydı.Neyse uzatmıcam.

Biz Eyüp abm ile böyle birşey düşündük demek ki hazırlıcak birşeylr gördük ki hazırlama kararı aldık.Bu konuda bize destek veren herkese sonsuz teşekkürler,destek olmayana da saygı duymaktan başka birşey yapamayacaz.
 
hüseyin i içerde beslediğimiz ve maç başlarında 4-5 ikili oyunla potaya sokup sayı buldurabildiğimiz sürece yüzü asılmadan geriye koşacak hale getirirsek, takımda hem abilik hem kaptanlık hemde galatasaraylılık yapacaktır diye umuyorum...kendisini havaya sokmak için bizde elimizden geleni yaparsak işi kolaylaşacaktır...
 
Kaan DURAN' Alıntı:
Neden hepimiz Hüseyin Beşok'uz ?!

Hüseyin'in bugüne kadar ne yaptığını gördükte Hüseyin Beşok oluverdik 1 anda ?!

Gazetedeki o yazı çıkmasaydı da aklınızda var mıydı yine de böyle 1 pankart ?!

Bu kadar popülist olmanın anlamı var mı ?!

Orhun Ene Buraya !

:D
katılıyor gıbıyım
 
İyi bir Galatasaraylı olduğu için, bizim senelerden beri sıkıntısını çektiğimiz bir bölgeyi doldurduğu için, şuana kadar oynadığı maçlarda en iyisini yapmaya çalıştığı için Hüseyin'i seviyoruz... Umarım seneyede bu takımda önemli başarılar için mücadele eder...
 

Üst