Re: Beykoz maçında omuz omuza!!!
Kerem Usluer' Alıntı:
[quote="Arda Öztürk":hql3o3gi]ye neyin mecidiyeköyü floryası bu ne saçmalıktır bu düşüncesizliktir.takımınız 10 bin ayının içinden aslanlar gibi çıkmış sizle kucaklaşmayı bekliyor siz otobüse binen inen futbolcuya 2 el sallamak için salonu boş bırakıyorsunuz yazıklar olsun tehhhh.
Çok acımasız, saldırgan ve fazlasıyla gereksiz olmuş. Dün bu yaşananacaklar tahmin edilemezdi, ayrıca futbol takımının bir maç ceza alacağıda.
Bir organizasyon yapılmış, şimdi kalkıpta iptal ettik denemez o organizasyona neden olan gerekçeler ortadan kalkmadığı müddetçe.
Ha sürekli futbol taraftarı diye yerden yere vurulan, aşağılanan istemezük denilen Galatasaraylıların eksikliğinin hissedilecek olmasıda ilginç.
Ben tüm itirazlara rağmen salonda olacağım nedenide takımı alkışlamak değil. Bana göre maç alınabilirdi veya abartılıcak bir mücadele yok.
Yalnızca Ntv'nin o güzide spiker yorumcularına iki çift laf edebilmek için orada olacağım.[/quote:hql3o3gi]
Planlar bozulmamalı. Sadece daha iyi organize olarak Florya'ya yakın olanlar Florya'da, diğer insanlar önce Ayhan Şahenk'te sonra Mecidiyeköy'de olabilir.
2 takımımızda değerli. 2 takımımıza da yanlarında olduğumuzu, destek vereceğimizi hissetirmek lazım.
Kendi adıma Florya'ya gitmeyi düşünüyordum ama basket maçı sonrası Mecidiyeköy yapma şansımız olduğundan basket maçını seçmeyi düşünüyorum.
Tüm Ayhan Şahenk maç sonrası umarım Mecidiyeköy'e akar.