Beykoz maçında omuz omuza!!!(1ytl biletler)

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar buraya ntv yi protesto edelim, takıma destek olalım, hocay sahip çıkalım vs... yazılar yazıyoruz ama bunları ancak salona giderek yapabiliriz...
Herkes maça gelsin gerekenler orada yapılacak!
 
Daha önceden programımı yapmıştım Florya için ama henüz karar da vermiş değilim..Sanırım biz de okul olarak ikiye bölüneceğiz ve ben basket maçında olacağım..
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Arkadaşlar buraya ntv yi protesto edelim, takıma destek olalım, hocay sahip çıkalım vs... yazılar yazıyoruz ama bunları ancak salona giderek yapabiliriz...
Herkes maça gelsin gerekenler orada yapılacak!
aynen herkes maça gelebilecek imkanı olan herkes gelsin..yok öyle eften püften mazeretler herkes bu maça gelmeli....ihsan bayülgen ve osmanla görülecek hesabımız var....
alçaklara kar yağıyor üşümedin mi ihsan-osman sen bu işin sonunu düşünmedin mi :)
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Daha önceden programımı yapmıştım Florya için ama henüz karar da vermiş değilim..Sanırım biz de okul olarak ikiye bölüneceğiz ve ben basket maçında olacağım..
Kerem basket first olsun diyorum :)
 
Re: Beykoz maçında omuz omuza!!!

Kerem Usluer' Alıntı:
[quote="Arda Öztürk":hql3o3gi]ye neyin mecidiyeköyü floryası bu ne saçmalıktır bu düşüncesizliktir.takımınız 10 bin ayının içinden aslanlar gibi çıkmış sizle kucaklaşmayı bekliyor siz otobüse binen inen futbolcuya 2 el sallamak için salonu boş bırakıyorsunuz yazıklar olsun tehhhh.

Çok acımasız, saldırgan ve fazlasıyla gereksiz olmuş. Dün bu yaşananacaklar tahmin edilemezdi, ayrıca futbol takımının bir maç ceza alacağıda.

Bir organizasyon yapılmış, şimdi kalkıpta iptal ettik denemez o organizasyona neden olan gerekçeler ortadan kalkmadığı müddetçe.

Ha sürekli futbol taraftarı diye yerden yere vurulan, aşağılanan istemezük denilen Galatasaraylıların eksikliğinin hissedilecek olmasıda ilginç.

Ben tüm itirazlara rağmen salonda olacağım nedenide takımı alkışlamak değil. Bana göre maç alınabilirdi veya abartılıcak bir mücadele yok.

Yalnızca Ntv'nin o güzide spiker yorumcularına iki çift laf edebilmek için orada olacağım.[/quote:hql3o3gi]

Planlar bozulmamalı. Sadece daha iyi organize olarak Florya'ya yakın olanlar Florya'da, diğer insanlar önce Ayhan Şahenk'te sonra Mecidiyeköy'de olabilir.

2 takımımızda değerli. 2 takımımıza da yanlarında olduğumuzu, destek vereceğimizi hissetirmek lazım.

Kendi adıma Florya'ya gitmeyi düşünüyordum ama basket maçı sonrası Mecidiyeköy yapma şansımız olduğundan basket maçını seçmeyi düşünüyorum.

Tüm Ayhan Şahenk maç sonrası umarım Mecidiyeköy'e akar.
 
Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Sertaç Kütükcüler":cnlnip92]Ömer için kötü oldu san antonio'lu scoutlar semihle ikisinin son durumunu görmek için geldilerdi... :)
Ömer,Semih'i izleyip Fatih'i beğenmesinler bunlar. :roll: ;) :)[/quote:cnlnip92]
3 tane çok kritik stepsi yapmasa dikkatli olsa fatih belki ... :p :p :p :p :p
şaka bi yana ama ömerin fatihten yediği blokda adamlarda hayal kırıklığı yaratmıştır yani..
 
biras rahatsızım maça 4 tane bilet alcam 2 si ben ve arkadaşıma diğer yoldan geçenlere bakcam kimin sesi daha yüksek çıkıyorsa ona vercem
 
Re: Beykoz maçında omuz omuza!!!

Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Ahmet Akay":cewvxxwk]ORADAYIZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yok bunada gelmeseydin bari 8)
Herkes salona arkadaşlar![/quote:cewvxxwk]
PEKİ EYÜP BEY GELMEM[/quote]Şakaydı ama boşver:([/quote]
BENİMKİDE ŞAKAYDI NEYSE .............[/quote]
İkiniz omuz omuza olursunuz işte bende yanınızda olurum. Fena fikir değil dimi abilerim. ;)[/quote]
Bende senin yaninda olurum. :)
Yeterki Eyüp abimle Cevdet abim yanyana otursunlar.
 
Maç çıkışı Mecidiyeköy'e gidilebilir rahatlıkla.Ankaraspor hesabı dışarıdan destek yapılsa çok daha iyiydi bence de.Kötü oldu bu çakışma.
 
biletimi aldım, sadece v blokta kalmış gözüküyor bilet. yarın öğlene de biter zaten kalanlar. ntv hakkında umarım tezahurat yapılır :)
 
Ali Demirci' Alıntı:
Yalnız maç NTV ekranlarında uyduda değiliz bu hafta :p

Birde şu spiker ve yorumcu değişse isterlerse mars'tan versinler :)


http://www.turkbasket.com/haberanasayfa.asp?hid=37707


Birde şu var NTV,Dün Akşam BJK CT-ANT.BŞL maçını Pazar 16:30 Olarak NTV de diye Anons ettiler.Ya o maçı NTVSPOR verecek yada yayın değişikliği yapacaklar.
bizim maçı ntvspor veriyor saat 14.00 bjk-antalya maçını ntv veriyor 16.30
http://www.ntvspor.net/pages/5144.asp
 
Anlasilan karmasa Turkbasket'in hatasindan kaynaklanmis. NTV bastan beri Besiktas'in macini NTV'nin, Galatasaray'inkini de NTVSpor'un verecegini duyurdu. Hala da sitelerindeki bilgi o yonde. Turkbesket sitesi neye dayanarak Galatasaray-Beykoz macini NTV verecek yazdi anlamadim... Bu demek oluyor ki Galatasaray macini yine izleyemeyecegim, o ayri bir uzuntu sebebi tabi...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst