• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bi koşu evlenip geldik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Esra Uzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:25

sizce??

• Kullanılan toplam oy
    31
Nilay KIZILOK' Alıntı:
Esracım mutluluklar. Azcık yemek ye.

Katılıyorum ablama.. Kendime zayıf diyorum ama Esra'nın maşallahı var :)

Mutluluklar dilerim..

Mutluluklar Esra & Fırat ikilisi :)

Esra Abla mutluluklar. Allah bir yastıkta kocatsın.

Çok basit hediye istemişsin abla.

Allah bir yastıkta kocatsın.Kullanıcı adı tamamdır ;)

Mutluluklar dilerim Esra Abla.

Nerden başlayayım ki . Forumdabir kaç pm ile başlayan muhabbetimiz Allah ömür verdiği sürece birlikte herdaim olacak inşallah :)
Evlenme olayına sıcak bakmayan arkadaşlarada Grup 84 ten AZAP şarkısını dinlemelerini öneriyorum .

Fırat Hocam evlenmesen uğramayacaksın foruma :)

Fırat UZUN' Alıntı:
Nerden başlayayım ki . Forumdabir kaç pm ile başlayan muhabbetimiz Allah ömür verdiği sürece birlikte herdaim olacak inşallah :)
Evlenme olayına sıcak bakmayan arkadaşlarada Grup 84 ten AZAP şarkısını dinlemelerini öneriyorum .
öncelikle hayırlı olsun fırat. azap şarkısını dinledim hiç bir etkisi olmadı :)

Haydi hayırlı olsun. : )

Ee sırada kim var forumdan evlencek:) Onur Yavuz abi olabilirmi acep:)

Uğur GÜVEN' Alıntı:
Ee sırada kim var forumdan evlencek:) Onur Yavuz abi olabilirmi acep:)
Konu Esra ile Fırat´ın mutlu bir birlikteliklerini resmiyete kavuşturmaları. Lütfen konuyu amacından saptırmayalım. : )

Hayırlısı olsun, Allah mutluluk ve huzur versin. Bir de yavru aslan tabii... :)

Hayırlı olsun.Ömür boyu mutluluklar.

Kendimi aptal gibi hissediyorum. Fırat'ın yazdıgı yazıyı Esra yazdı diye okudum. Sanırım ben forumda isimlere degil direk avatarlara bakıp cevap yazıyormusum. Avatarları aynı olunca. :ehue

Sarkıyı dinledik.

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Kendimi aptal gibi hissediyorum. Fırat'ın yazdıgı yazıyı Esra yazdı diye okudum. Sanırım ben forumda isimlere degil direk avatarlara bakıp cevap yazıyormusum. Avatarları aynı olunca. :ehue

Sarkıyı dinledik.

Abla o değilde sen ne zaman evleniyon.Bu herkesi evlendiresim var nikah memuru gibiyim 8)

Senin halay cekesin var heralde. Esraların dugunde cek onu. Ya da sene sonu samiyen sokakta cekeriz sampiyon oldugumuzda. =)

Geri