Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Çeyrek Final 3. Maç / AGÜ 84-79 Galatasaray

Hasta hasta kızların sahaya karakter koyarak kazandığı maçtan sonra ya tamam ya devam maçına çıkıyoruz. Kazanırsak adımızı yarı finale yazdıracağız, kaybedersek sezon bizim için bitecek.

17 Nisan Pazar
18:00
Kadir Has Spor Salonu

Kesin olan tek şey Ekrem hoca ve öğrencileri son saniyeye kadar savaşacaktır... Ben Ekrem hocayada takımada her şartta güveniyorum...

Sezon sonu ne olur bilmiyorum da, şu çirkeflere ağır bir tokat daha vursun istiyorum Ekrem Hocamın takımı. Adamların kazanabilmek için tutundukları dal oyuncuların hasta olması; yoksa setleri daha az fark yemek için çizecekler, galibiyet için değil.

McCarville'e ilk maçtaki hareketi dolayısıyla 2 maç ceza verildi, ardından "rakip sporcunun tahrik edici davranışı dikkate alınarak" bu ceza 1 maça indirildi. Bu karardaki rakip sporcu Nuria, tahrik de topu çalıp rakip potaya göndermesi oluyor.

Fark etmez, ben dün takımın yüzünde Kizer olayından beri olmayan o ışığı gördüm. Dün de salondan bir çok oyuncumuzla FB serisinde görüşürüz diye ayrıldık. Yine Kayseri'deki o ünlü restorana gidip zehirlenmezlerse biz bu turu geçeriz.

Kayseri dönüşü uçakta tüm yol boyu kusan hasta bir yolcu varmış.Kızların geçirdiği enfeksiyonun bu sebepten olabileceği konuşuluyordu dün maçta.

Kendisiyle crossover yapmak suretiyle alay eden McCarville'den topu alan Nuria'nin "tahrik edici hareket"te bulundugunu ogreniyoruz. Ne guzel.
Gerçi hepsi oynasin, hiçbir mazeretleri olmasin, kafalarina vura vura turu geçelim. Oyunculara uzulurum ama maçi sadece bir gun ertelettiren ve sagliga saygisi olmayan AGU camiasi için oyuncularinin dun parkede bizden virus kapmis olmalarini ve erteleme talebinde bulunmalarini diliyorum sadece. Cok guzel olur.

Zoi de dün saçma sapan hareketler yaptı maç boyunca.
Şunlara bir daha ağızlarının payını vermek lazım.
Ayhan Avcı'nın kızları enterit olsa ne yapardı acaba? Ahlaksızlar.

Önümüzdeki sezon kadroda olmamasi gereken ilk isim nuria martinez.. Bu kadar sacma sapan bir guard olmaz.. Şampiyonluk kazandigimiz sezon oynadigi oyun ile şu görüntünün arasinda ucurum var. Takim baltaliyor.

Loyd'un gidişiyle takimda kaliteli yabanci sayısı bire düştü .. Dublijevic disinda bütün yabancilarimiz bu formanin iki üc gömlek altinda ... Önümüzdeki sezon yerli kadrosu ve dublijevic korunup nokta transferler yapmaliyiz.

Kazanacağız... Ekrem hoca ve takıma güveniyorum... kaybedersekde hepsinin alnından öpüyorum canları sağolsun...Bu güne kadar yaşattıkları yeter...

BSL 22. Hafta | Galatasaray Odeabank - Darüşşafaka Doğuş

İçeriden oynayarak maçı dengeledik.Aynı şekilde devam etmeliyiz.Ortada bir maç alırız inşallah.