Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası 2016

2-5 Mart tarihleri arasında Kayseri'de oynanacak turnuva maçları, TRT Spor ve TRT Avaz'dan yayınlanacak. Program şöyle;

attachment.php

Fenerbahçe, Hatay, Kayseri ve Yakın Doğu karşı tarafta. Çok avantajlı bir kura oldu. Ama avantaj demek garanti final demek değil. Son dönemlerde iyi bir oyun oynayan ve iyi sonuçlar alan Beşiktaş'a karşı hiç kolay bir maç olmayacak. Beşiktaş'ı geçebilirsek BGD ile oynayacağız ki antrenör değişikliği ve takviyeler ile her geçen gün üzerine koyarak oynayan tehlikeli bir takım. Her takım maksimumunu ortaya koyacak. Biz de maksimumumuzu ortaya koyarsak sonuna kadar gideriz.

Galatasaray - Fenerbahçe finali oynanır, istendiği gibi.

Ekrem hoca'nin cansu takıntısını anlamak güç .. Cansu'ya meltem, seda gibi altyapi oyunculari muamelesi yapmasi sinir bozucu.

Çok çeyrekte vurup geçtik 71-51.
Fb-Agü BGD-GS yarı finaller.Biz final yaparız Agü sürpriz yapabilir belli olmaz o maç bence.

3.periyotta zorlansak da genel anlamda Beşiktaş'ı rahat geçtik diyebiliriz. 20 farktan da bu anlaşılır zaten. Fakat fark bu denli artmışken hocanın son dakikalarda rotasyona gitmemesine pek anlam veremedim. Üst üste maç oynanılan bir turnuva da Loyd neredeyse tam maç oynaması bence gereksiz. Cansu'ya süre verilebilecek bir maçtı. Rotasyonun da darlığını hesaba katarsak bu bize sıkıntı çıkarabilir. Agü'den ziyade Bgd'yi tercih ederdim bende fakat kolay bir müsabaka olmayacak. Takıma güveniyorum.

Çeyrek final sonuçları;

Hatay 80-85 Fenerbahçe
YDÜ 66-81 AGÜ
BGD 74-59 Edirne
Beşiktaş 51-71 Galatasaray.

Bu sonuçlarla birlikte Fenerbahçe-AGÜ, Galatasaray-BGD yarı finalleri oluştu. Maçlarını kazanan takımlar 5 Mart'ta Kayseri'de kupa için parkeye çıkacaklar.

Maç sonu Ekrem hoca, kötü bir dönemden geçtiğimizi, özgüven kaybı yaşadığımızı ve bu galibiyetle takımın özgüven depoladığını söyledi.

İnşallah Kayseri'den kupayla döneceğiz, sizlere inanıyoruz kızlar.

Biraz rotasyon yapınca hemen açılan fark kapanıyor. Bugün Ayşegül biraz katkı verdi ve rahatlattı takımı. Yaşlı ve dar bir rotasyonumuz var.