Bilyoner.com KBL | Girne Üniversitesi 68-88 Galatasaray

Lider girdiğimiz Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 3. haftasında yarın saat 14:00'da Girne Üniversitesi'ne konuk oluyoruz. KKTC'deki siyasi, ulaşım gibi sorunlar nedeniyle maçlarını Ankara Mamak Spor Salonu'nda oynayan Girne Üniversitesi'nin ligde galibiyeti bulunmuyor.

Girne Üni'de Özge Yavaş, Simay Karaman gibi yerli oyuncuların dışında Marija Gajiç, Adrijana Knezevic, Rachel Hollivay, Courtney Williams ile 4 yabancı ve devşirme olarak Lucie Bouthors kadrosunu tamamlıyorlar.

Bu sezon oynadığımız 4 maçı da farklı kazanıp, fark 30 sayı olsa dahi mücadeleyi bırakmayan, Galatasaray'ın gerçek ruhu Sarayın Sultanları ve Marina Maljkovic hocamıza başarılar diliyoruz.

Maç yayını var diyin şu an en çok şu maçı izlemeye ihtiyacım var.

Depresyona gireceğim yoksa.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç yayını var diyin şu an en çok şu maçı izlemeye ihtiyacım var.

Depresyona gireceğim yoksa.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Var hocam TBF TV'de gözüküyor tabi son anda iptal etmezlerse..O değil neden biz cumartesi oynuyoruz bu maçı zaten perşembe çıktık Avrupa maçına :confused: Üst üstte iki deplasman maçına bir gün ara çıkmamız pek normal gelmedi bana..

Bu maçın Cumartesi oynanması büyük ayıp, Perşembe günü saat 20:00 civarı maçımız bitti Samsun'da ve yaklaşık 40 saat sonra maça çıkıyoruz Ankara'da, iki maç da deplasman. Kadın basketbolunda pek gözükmeyen bir durum, üstelik bizim maç yaptığımız Canik içeride Fb ile oynuyor Pazar günü, sorun yaşamadan kazanırız umarım.

Bu maçın Cumartesi oynanması büyük ayıp, Perşembe günü saat 20:00 civarı maçımız bitti Samsun'da ve yaklaşık 40 saat sonra maça çıkıyoruz Ankara'da, iki maç da deplasman. Kadın basketbolunda pek gözükmeyen bir durum, üstelik bizim maç yaptığımız Canik içeride Fb ile oynuyor Pazar günü, sorun yaşamadan kazanırız umarım.

Aslında bir bakıma iyi oldu. Takımın kondisyonunu görme şansımız olucak.

40 dakika tam saha pres yapan ve sürekli koşan bir takımız bakalım bu maça ne kadar yansıtabileceğiz.

Benim kızlara inancım tam. Bu sene bir tek onlar güldürüyor yüzümüzü...

Baktılar takım koşuyor, biraz da biz yoralım iki gün sonrasına maç koyalım demişler zeki arkadaşlar.

GİRNE ÜNİVERSİTESİ 28 GALATASARAY 44 (İlk yarı sonucu)
1.periyot 17/21
2.periyot 11/23

Işıl Alben 15s 5r 2a
Moriah Jefferson 11s 5r 2a 3tç
Maryia Papova 9s 1r
Kristine Vitola 4s 5r 2a
Yvonne Andersen 3s 2r 3a
Cansu Köksal 2s

GİRNE ÜNİVERSİTESİ 68 GALATASARAY 88 (Maç sonucu)
1.periyot 17/21
2.periyot 11/23
3.periyot 23/20
4.periyot 17/24

Işıl Alben 20s 6r 3a
Moriah Jefferson 13s 5r 6a 4tç
Maryia Papova 12s 2r 1a
Kristine Vitola 12s 7r 3a
Yvonne Andersen 9s 5r 5a
Pınar Demirok 8s 3r 3a
Deniz Çolakoğlu 10s 3r 1a
Cansu Köksal 2s
Seda Deniz 2s

Bu maç zaten Avrupa deplasmaninin uzakligi / zorlugu nedeniyle bugun oynanmistir diye dusunuyorum, biz istemis olabiliriz. Iyi de oldu, takim takir takir oynuyor. Ha Fener, Hatay (ki kotu basladilar), YDU gibi rakiplere karsi ne yapariz bilmiyorum ama kesinlikle oyun olarak ayni mentaliteyi parkeye yansitiriz. Onemli olan da bu. Bu takimi yonetim bile baltalayamiyor.

qE70d3.png