Bir Demet Tiyatro !!!

bindirbirde görülen bir olay...
dünkü bölüm gerçekten çok güzeldi ama koca bir bölüm binbir gece'ye gönderme yaparak insanları diziden soğutuyorlar.dizinin özelliği orjinal olması ve benzerinin olmamasıydı tam bir tiyatro havasındaydı ama şu an yavaş yavaş bu havadan uzaklaşıyorlar.birde gereksiz sit-comları koymuşlar gerçekten hiç yakışmıyor diziye.eski bölümlerde gönderme yapıp eleştirdikleri sit-comları şimdi kullanmaları düşündürücü

Türk toplumu bazı konulara gelince duyarlı olur sanıyordum. Demek hala Bir Demet Tiyatro´yu izleyenler var. Üzücü bir durum...

onuryavuz' Alıntı:
Türk toplumu bazı konulara gelince duyarlı olur sanıyordum. Demek hala Bir Demet Tiyatro´yu izleyenler var. Üzücü bir durum...
Aynen katılıyorum eskiden bukadar aleni herşeyi bilemioduk küçüktük gençtik internetten maille ilgili nelerin ne oldugu bugunku gıbı gun yuzunde degıldı ...

herkesin zevki ayrıdır Onurcum bu baglamda Ahmet Kaya dinleyenlere de kızmalasın o zaman. :?

onuryavuz' Alıntı:

Abso eskiden severdim Yılmaz Erdoğan´ı. Ankara üzerine bir şiiri vardı, dilime dolanırdı. Ama bazı konularda daha duyarlı olmalı toplumumuz.

Tequila haklı Onurcum Yılmaz Erdogan'a gelene kadar neler var.

ben hala severim kendisi ve o siirini bu ulkeden ne kadar kotu
seyler olurken buna takmamak lazım. ;)

kesinlikle eski tadı yok.şu anda ki fuzuli dizilerin başını çekiyor.