Biraz gülelim: Taraftar Fıkrası

Bir Beşiktaşlı, bir fenerli ve de bir GALATASARAY'lı Arabistan'da alem yaparken yakalanmış. Oranın sultanı da onlara kırbaç cezası vermiş. Her biri 50'er kırbaç yiyecek buna göre.

Ancak sultan çok büyük bir futbol hayranıymış, bu yüzden her birine bir istekte bulunma hakkı tanımış.

Önce Beşiktaşlıya sormuş "Nedir isteğin?" diye.... Beşiktaşlı da "Sırtıma bir yastık bağlayın" demiş. Sırtına yastık bağlandıktan sonra kırbaçlanmaya başlamış, ancak kırbaçlar o kadar sertmiş ki, 25 darbeden sonra yastık paramparça olmuş ve Beşiktaşlının sırtı kıyma gibi olmuş.

Ardından sıra fenerliye gelmiş. O da "Benim sırtıma iki yastık bağlayın" demiş.... Sırtına iki yastık bağlayıp kırbaçları indirmeye başlamışlar. Kırk darbeden sonra onun da iki yastığı parçalanmış ve onun da sırtı perişan hale gelmiş.

Sıra GALATASARAY'lıya geldiğinde sultan demiş ki: "Sen GALATASARAY taraftarısın. Siz UEFA'yı aldınız. Ben sizin takımı çok seviyorum ve bu yüzden sana iki istek hakkı veriyorum!"

Bunun üzerine GALATASARAY'lı "Ben 50 değil, tam 100 kırbaç darbesi istiyorum" demiş. Beşiktaşlı ve fenerli şaşkın bir şekilde birbirine bakmışlar. Sultan da biraz şaşırmış ve "Anlamadım pek, ama isteğini yerine getireceğim... 100 darbe!" diye buyurmuş ve "O halde şimdi ikinci isteğini söyle" demiş.

GALATASARAY'lı : "Sırtıma Fenerliyi bağlayın!"

:p :kop

Bizim sınıftaki Fenerli bir kız bunu derste anlatmıştı.Biz de "Peki Galatasaraylıyı Fenerlinin üstüne koyduktan sonra neler olacak?" şeklinde panzehir üretmiştik. :) :) :)
Sapıklığımızı mazur görün lütfen. :)

benden çok yaşıycak insan Bahtsizbedewi' Alıntı:
Metin abi yaşıon mu?
aynı şeyi ben dicektim yahu nie send edin.. metin abi gelmiş hemde time out a bişiler yazmış.. valla kıyamet yakındırrr.. abi hoşgeldin.. :)

fıkrada on numara bombaaaa

:kop :kop

Hale Şükür... yaşıyoruz....

Kızımızı bekliyoruz işte hayırlısıyla. Hanım iyice şişti artık evde daha hamarat olmak durumundayım! :oops:

Ama biz böyleyiz işte... hanımlarımız çiçeklerimizdir :kizlar

Seneye Eski Açık bile olsa bir kombine almayı düşünüyorum İnşallah... bu sene çok zor geldi bana....

Paranın gözü kör ola!!!

Hadi kendinize iyi bakın... görüşmek üzere

aragorn74' Alıntı:
Kızımızı bekliyoruz işte hayırlısıyla. Hanım iyice şişti artık evde daha hamarat olmak durumundayım! :oops:

biz minik prensesimizi bekliyoruz heyecanlaa :) abicim her bayana senin gibi düşünen bi eş nasip etsin Allah ..sizede yengeyle bide prensesle sonsuz mutluluk nasip etsin..

isim flm düşündünüz mü??(bu konuda takıntılıyımdır.. dogmamış bebege don biçmek gibi ama :p )çok merak ediomm yaa napıımmm??

not:adamın başına ne gelirse meraktan :muhaha

aragorn74' Alıntı:
Hale Şükür... yaşıyoruz....

Seneye Eski Açık bile olsa bir kombine almayı düşünüyorum İnşallah... bu sene çok zor geldi bana....

Paranın gözü kör ola!!!

Hadi kendinize iyi bakın... görüşmek üzere
Metin abi sizi ve eşinizi 2 sene önceki KSK maçında görmüştüm.Bol bol Memduh'a iyi dileklerinizi iletiyordunuz.(foruma yazdıklarınızdan sonra siz olduğunuzu anladım) :) :)Kızınız inşallah sağlıklı doğar.

Abi üzülmeni istemem ama senin Prensesin 'bez' parasıyla (helali hoş olsun) numaralıda LOCA kombinesi alırsın (ben can sıkıntısından 1 gün oturup hesaplamıştım neyse..) DON'T PAnİK yes ATACK!!! :atki

Kusura bakmayınız arkadaşlar,

bizim şirketin PC'leri değişti... ancak şimdi girebildim Net'e.

Margo'cum... kızımızn adı ECE anlamı "Kraliçe"

Bahtsız'cım... bez parasını kafama hiç takmıyorum, çünkü sponsor olacak uA amca ve teyzeleri ne güne duruyor ;)

Koch'cum evet KSK maçına gelmiştim eşimle ve Memduh'a saymıştım :)

En kısa zamanda görüiüşmek dileği ile :atki

NOT: timur'cum XL-T-Shirt ayarlayabildin mi? Unutma lütfen.

Hepinize Selam :eek:key

NOT: timur'cum XL-T-Shirt ayarlayabildin mi? Unutma lütfen.

:( :( :(

iş yoğunluğundan kafam allak bullak oldu vayyy..

bu haftasonu bu konuya bir el atayım....

abicim allah adıyla saglıklı yaşamak ve tabii en öncesinde sağlıklı bi şekilde dogmak nasip etsin :).. işallah görmek nasip olur bize.. allahım bana bebek diyin canımı alın :) bu kadar mı sevilir yahu.. yengeye de selamlar