Bireysel silahlanmaya hayır da???

Önder Ç.

0
Yönetici
Suc oranı gittikce artmaya basladı.Devlet sokaktaki can güvenligini saglayamıyor. Dünde Cem'in arabası soyulmus. Gechmis olsun Cemco...

Geçmiş olsun Cem. :shock: :(

Memelekette hırsızlık,cinayet rezaleti iyice ayyuka çıktı.Ekonomik kriz,işsizlik bazı insanların kafasına vurmuş durumda.Böyle giderse çok daha kötü şeyler olabilir.Aklıma getirmek dahi istemiyorum...

si j'ai un extraordinarité sur ma naissance c'est moi a été soutenu un défenseur de GALATASARAY !!!

Je serai toujours avec toi!!

ne demek çok mrk ettim ya sölermisin plss

Çok teşekkürler. Aprtmandaki kameralardan adamı da izledim, direk geliyor arabaya kırıyopr giriyor 30 saniye takılıyor gidiyor. 5 dakika sonra geliyor 5 6 dakika radyo söküyor bagajdan beğendikelrini alıyor ve gidiyor. Karakola gititm bugün yeniden işinize yarar mı diye sordum, suratı net ise sabıkalılarla karşılaştırırız dedi ama olmadığından maalesef işe yaramadı. Karakolda beklerken bir eve hırsızlık, bir kapkaç, bir kezzap atma tehdidi bir de trafik kavgası vakaları vardı. Kapkaça uğrayan teyzenin kızı Beşiktaş altyapısında oynuyormuş, Bursa'dan kızını ziyarete gelmiş daha sonra BJK'den biri gelip teyzeyi pansumana götürdü. BU arada bu dediklerim Levent Karakoluna gelen olaylar. Yani sözümola güvenilir semtlerin civarında bir yer.