emregs' Alıntı:
GALAT-ASIR-AY' Alıntı:
abi şöyle bişey olamazmıydı?futbolda kombine kart alanlara basketbolda yine kombine kart hediye edilmezmiydi?yani bazı organizasyonlar yapılmalı fener işini ülkere yıktı.galatasray ın galatasraylıdan başka dostu yoktur bu bilinmeli.ne yaparsak kendi içimizde yapıcaz.biletler 2ytl olsa 2-3bin kişi doldursa ah.bizim halkımız başka biraz cimridir.belki 6-7 ytl olsa 300 kişi gelir yine aynı para çıkar
evet sana aynen katılıyorum. bide ya bence salonun dolması konusunda her birimiz değişik fikirler üretilmeliyiz ve sonunda en mantıklı olanı hangisiyse onu çözüm yolu olarak hayata geçirilmeliyiz. bu hepimiz için iyi olur sanırım.
ya ben anlamıyorum. arkadaslar gecen sene bılet fıyatları ya 1 ya 2 yada 3 ytl ıdı.. ben en fazla 3ytl verdım maca.. bence hayal kurulacagına salona gelmeyı planlamak gerek.. ahmet comert tranway!a yakın bıde.. o yuzden kombıne yada fıyatlar soyle olsun yerıne sezon baslayınca maclara gelın..
bıde galatasaray taraftarı takımına guvendıkten sonra fıyata bamaksızın desteklemeye gelır. gecen sezon mac kazanmaya baslayınca taraftar artısını gorduk..