Britt Bongaerts

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımımız, kadrosunu Britt Bongaerts ile güçlendirdi.

Kulübümüz, 1996 doğumlu Hollandalı pasör Britt Bongaerts ile 1+1 yıllık anlaşma imzaladı.
Profesyonel voleybol kariyerine 2013 yılında TT Papendal Arnhem ekibinde başlayan oyuncu, sırasıyla Eurosped, Ladies in Black Aachen, USC Münster, SSC Palmberg Schwerin, ŁKS Commercecon Łódź, Bartoccini Fortinfissi Perugia ve Allianz MTV Stuttgart takımlarında forma giydi.

3 Almanya Süper Kupa şampiyonluğu, 2 Almanya Kupası şampiyonluğu ve 2 Almanya Ligi şampiyonluğu yaşayan Hollandalı milli pasör, geçtiğimiz yıl Alman Kadınlar Voleybol Ligi'nin en değerli oyuncusu da seçildi.

Britt Bongaerts’e hoş geldin der, sarı-kırmızı kariyerinde başarılar dileriz.

Son düzenleme:
Britt Bongaerts:

“Galatasaray’ın parçası olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Bundan dolayı büyük bir gurur duyuyorum. Buradan taraftarlara gösterdikleri destek için teşekkür ediyorum. Oldukça sıkı bir kamp programımız var. Yeni sezon hedeflerimizi hep birlikte gerçekleştirmek için sıkı şekilde çalışıyoruz.”

🇳🇱Britt Bongaerts

🇹🇷Galatasaray'da oynama teklifi aldığımda hiç şüphe duymadım: Prestijli ve iddialı bir kulüp olduğu göz önüne alındığında bu kolay bir karardı. Ayrıca Sultanlar Ligi şu anda dünyanın en iyi liglerinden biri. Beni Galatasaray'ı seçmeye iten başlıca sebepler bunlardı."

(Volley News)

🇳🇱Britt Bongaerts

“Guillermo ile çalışmaktan gerçekten keyif alıyorum. Yıllardır takımlarıyla karşı karşıya geldim ve sonunda kendimi filenin aynı tarafında bulduğum için mutluyum. Bence o, hem teknik hem de taktiksel olarak gelişmeme yardımcı olan birçok ayrıntıyı kavrayabilen, ancak sahada ifade özgürlüğümü kısıtlamayan uzman bir koç.”

(Volley News)
- İlk maçlardan sonra Galatasaray taraftarları sizi geçen yaz büyük bir coşkuyla karşılanan Victor Osimhen kadar önemli görüyor. Bu maceranın bu kadar iyi başlamasını bekliyor muydunuz?

🇳🇱Britt Bongaerts
"Sezona nasıl başladığımızdan gerçekten mutluyum. Tamamen yeni bir grup olduğumuz için beklentileri tanımlamak zor. Ancak, sırrımızın bir takım olarak oynamak olduğunu düşünüyorum, bu da takım arkadaşlarımla oynamayı çok eğlenceli hale getiriyor. Umarım bu yolda devam edebiliriz."

(Volley News)

Britt Bongaerts: “Galatasaray'a gelmek için can attım. Büyük ve hedefleri olan hırslı bir camiada oynamaktan dolayı mutluyum. İstanbul’a aşık oldum. Bu sehri çok seviyorum” (mesutluk Sözcü)

💫 Britt Bongaerts: “Türkiye Ligi, dünyanın en iyi ligi diyebilirim.”

🗣️"Türkiye, dünyanın en iyi liglerinden birine sahip. Hatta en iyisi diyebilirim. Bir çok iyi kulüp ve bu kulüplerde oynayan çok yıldız voleybolcu var. Her takım birbirine yakın güçte ve her takım birbirini yenebilir."
Bir pasör olarak oyunu yönetme yaklaşımınız nedir?

🇳🇱Britt Bongaerts;
"Hücumcu arkadaşlarım için her zaman doğru anı kolluyorum. Sayı alabilmeleri için elimden geleni yapıyorum. Futboldaki forvet gibi düşünün gol atabilmeleri için asist lazım. Ben de bu durumu sahaya yansıtmaya çalışıyorum."

Son düzenleme:
Resmi : Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımımız, Hollandalı pasör Britt Bongaerts ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Britt Bongaerts’in açıklamaları şu şekilde:

“Galatasaray ile devam ettiğim için çok mutluyum. Çok heyecanlıyım. Galatasaray’da yönetimimizle, taraftarımızla, takımımızla aile gibiyiz. Bu takımla devam ettiğim için inanılmaz mutluyum. Taraftarlarımız sadece İstanbul’da değil her yerde bizi destekliyorlar. Önümüzdeki sene için kulübümüz çok iyi bir takım kurma hedefleriyle yoluna devam ediyor. Bu konuda da çok heyecanlıyım ve elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı düşünüyorum.”