Brock Motum

Screenshot_20200810_213316.jpg

Erkek Basketbol Takımımız, Avustralyalı uzun forvet Brock Motum ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezonu İspanya Ligi ekiplerinden Valencia Basket’te geçiren Motum EuroLeague’de 20 maçta 6.2 sayı, 1.5 ribaund ortalamalarıyla oynadı.

Oyuncumuza sağlıklı, sıhhatli, başarılı ve bol kupalı bir sezon diliyoruz.
Oyuncumuz ve kulubümüz için hayırlı olsun...
 
Çok iyi bir transfer daha, Yiğit, Göksenin ve Barış Ermiş gibi 3 iyi yerli ile birlikte oldukça sağlam bir kadro oldu.Bir tane de uzun yerli gerek, Muhsin Yaşar misal.
 
Bu seneki toplam oyuncu bütçemizi düşününce gayet başarılı bir transfer olarak görüyorum. Euroleague oyuncusu aldık. Savunmadaki zaaflarını kapatacak saha içi organizasyonunu yapmalıyız.
 
Son 5 yılında Efes, Zalgiris ve Valencia formalarını giymiş. kağıt üzerinde iyi bir parça aldık, Aldığımız oyuncuları analiz edersek koşmaya dayalı bir basketbol oynayacağız ve Motum buna çok uygun. Oyun zekası da yüksek bir oyuncu top dolaştırmada çok faydalı olacak. En skorer 2-3 oyuncumuzdan biri olur.
 
Gitmesi iyi oldu tabi de ligde kalmamızda payı olan bir oyuncu ayrıca düzgün bir insan ve gittiğine göre bana ne ben 100k dolarımı istiyorum olayına da girmemiş bence. Sonuç olarak takımda istemesek de saygıyı hak eden biri Emeklileri için tşk ederiz Şimdi sıra sende Türk Telekom
 
Daha geniş bir kadro kurma durumumuz olsaydı bir şekilde kalmasını isterdim ama şu durumda gitmesi daha iyi oldu. Emekleri için teşekkür ederim, hiç falsosunu görmedim. Umarım gittiği yerlerde de başarılı olur.
 
Yolu açık olsun. EL'den bize gelmesi kolay bir karar değildi. Keşke daha iyi bir sezon geçirseydik de buradan güzel anılarla ayrılsaydı.
 

Üst