Bost şut yerine pas düşününce Eray'dan üçlük bulduk!
M Muhammed Selçuk 0 26 Eyl 2021 #83 Kapatıcam maçı sinirden. Aptal oğlu aptallar basketbola tepki gibi oynuyorlar. Mahallede eline geleni karpuz atıp sokan çocuklar gibiler
Kapatıcam maçı sinirden. Aptal oğlu aptallar basketbola tepki gibi oynuyorlar. Mahallede eline geleni karpuz atıp sokan çocuklar gibiler
Radoslav 0 26 Eyl 2021 #84 İnanılmaz gerçekten Enes son saniyede orta sahadan el üstü üçlük gönderdi.
Emre Aydın 0 26 Eyl 2021 #86 Ekrem hocanın Bost’u dizginlemesi lazım. 2-3 şutu baya gereksizdi. Adamlar ne attıysa girdi. Son çeyrek kazaya yer vermeden almamız lazım.
Ekrem hocanın Bost’u dizginlemesi lazım. 2-3 şutu baya gereksizdi. Adamlar ne attıysa girdi. Son çeyrek kazaya yer vermeden almamız lazım.
Okan Gecir 26 Eyl 2021 #87 Yine üçlük ve çoğu el üzerinden. Savunmamıza kızamıyorum bile. Yine de kalitemizle kazanacağız.
Radoslav 0 26 Eyl 2021 #91 Okan Gecir' Alıntı: Yine üçlük ve çoğu el üzerinden. Savunmamıza kızamıyorum bile. Yine de kalitemizle kazanacağız. Genişletmek için tıkla ... En fazla 2 tanesi boş şuttur. Diyecek birşey yok.
Okan Gecir' Alıntı: Yine üçlük ve çoğu el üzerinden. Savunmamıza kızamıyorum bile. Yine de kalitemizle kazanacağız. Genişletmek için tıkla ... En fazla 2 tanesi boş şuttur. Diyecek birşey yok.
M Muhammed Selçuk 0 26 Eyl 2021 #100 Melo tek başına istese 50 sayı atacak bir oyuncu gibi. Ama sınırlarını aşmak yerine takımla oynuyor.