BSL 1. Hafta | Yukatel Merkezefendi Basket 77-93 Galatasaray Nef

Yarın lig başlıyor ama takım hala içimde yeterli heyecan yok. Halilovic - Yeboah yerine 2 NBA patentli oyuncu olsa ve Göksenin kovulsaydı bambaşka bir ruh halinde olabilirdim.
 
İsmet ve Sadık iyi başladılar. Rakip ise daha çok Halilovic - Oturu eşleşmesini işlemeye çalışıyor. Yorum için erken ama Oturu enteresan oyuncuya benziyor. Orta mesafesi ve yüzü dönük oyunu söylendiği kadar iyiyse, sezonu daha üst segment bir takımda tamamlarsa şaşırmam.
 
Gökseninin yedeği olsun diye yabancı almak bana mantıklı gelmiyor ya. Takım iyi başladı ama kadro planlaması benim tuhafıma gidiyor. Sanki 2008-2009 sezonunda gibiyiz sanki iki yerlinin sahadaki beşte olması zorunluymuş gibi:) bunlar takımın tavanını düşüren şeyler.

Şu ligin dinamiklerinde mümkünse yan yana oynayabilecek beş tane iyi yabancı seçmek bence çok önemli
 
Cevat soydaş turnuvasının başından bugüne, daçka maçının son çeyreği hariç müthiş oynuyor takım. akıyor baya. acayip mutlu ediyor beni takımın bu hali, Koç Mitrovic'de baya formda başladı maça çizdiği bütün setlerden basket bulduk. maşallah diyelim.

bunu yazarken seri yedik.
 
Buğrahan girene kadar iyi gidiyorduk ama sonrasında fark 7'ye düştü. Bu maçta az süre almalı Buğrahan.

İsmet Akpınar oynadığı bölümde çok ışık verdi.
 
rAofKx.jpeg
 
Gökseninden daha kötü bir yabancı 3 numaramız var maalesef. Yabancı hakkını heba ettik. Halilovic yerine Oturu bizde olsaydı keşke diyorum. O zaman içeriyi domine ederdik. Farkı ne kadar açarsak açalım hazırlık maçlarından da bir alışkanlık fark kapanabiliyor. Dikkat etmek lazım.
 

Üst