BSL 10. Hafta | Galatasaray Odeabank 87-81 Muratbey Uşak

Basketbol Süper Ligi'nde 10. Hafta!

Galatasaray Odeabank - Muratbey Uşak

Tarih: 9 Aralık Cumartesi
Saat: 13:00
Salon: Sinan Erdem Spor Salonu
Yayın: NTV Spor

Antrenörlüğünü Ozan Bulkaz'ın yaptığı Muratbey Uşak sezona kötü başlangıç yaptı, Basketbol Süper ligi'nde oynadıkları 9 karşılaşmada 1 galibiyet, 8 mağlubiyet ile son sırada yer aldı. Earl Calloway, Ian Miller, Jordan Hamilton, Ikechukwu Ofoegbu ve Jackie Carmichael takımın önemli isimleri, Şafak Edge, Tayfun Erülkü ve Mutlu Akpınar rotasyonu tamamlıyor oyuncular. Muratbey Uşak'ta son olarak Ozan Bulkaz ile sorun yaşayan tecrübeli dört numara Damir Markota ile yollar ayrıldı.

Muratbey Uşak'ın lig maçları:

1. Hafta | Yeşilgiresun Basket 64-61 Muratbey Uşak
2. Hafta | Muratbey Uşak 73-86 TOFAŞ
3. Hafta | Muratbey Uşak 84-80 Darüşşafaka
4. Hafta | Beşiktaş Sompo Japan 77-70 Muratbey Uşak
5. Hafta | Muratbey Uşak 69-81 Sakarya Basket
6. Hafta | İstanbul BŞB 77-73 Muratbey Uşak
7. Hafta | Muratbey Uşak 71-89 BANVİT
8. Hafta | Andolu Efes 97-84 Muratbey Uşak
9. Hafta | Muratbey Uşak 67-76 Gaziantep Basketbol

Takımımıza Muratbey Uşak karşısında başarılar diliyorum...

Son düzenleme:
Ilk ceyrekte cift haneli fark yaptik. Ege, Summers bile kendini buldu. Erman Kunterin prim yapacagi bir mac oluyor. Karsi da takim yok cunku.

Oyuncular tam ritm buluyor sevgili hocamız rotasyon da rotasyon diyor. Akan suyu resmen durduruyor. İlk yarının özeti...!

Ikinci periyot yedekler girince fark kapandi. Ozellikle icerde Emir ve hendrixin savunmasi yetersiz kaliyor. Ne zaman iceriye birisini alicaz belli degil. Erman Kunter varken zaten alsak da pek birsey degismez.

Ligden neredeyse düşmüş takıma karşı zar zor kazandık. Rakip takımda ismini şu an hatırlayamadığım bir oyuncu sezonun smacını vurdu. Savunma performansımız düşük , hücum performansımız vasat şekilde kazandık. Mehmet Yağmur yükselişte, Renfroe aynen devam harika oynuyor ve Göksenin çok iyi bence.

Önümüzde içeride Buducnost ve deplasman Beşiktaş Sompo Japan maçları var. 2 mağlubiyet bu oyun yapısıyla sürpriz olmaz.

Maçın sonunu izleyebildiniz mi bilmiyorum. Maçı hediye etmek için elimizden geleni yaptık. Rakip üstüste boş üçlükler kaçırarak, altın tepside sunduğumuz maçı bize geri verdi.

Birazcık dirençli bir takımla oynasak maçı verecektik. Bana göre ligin en kötü 5 takımından biriyiz ve ciddi düşme adayıyız.

Maçın sonunu izleyebildiniz mi bilmiyorum. Maçı hediye etmek için elimizden geleni yaptık. Rakip üstüste boş üçlükler kaçırarak, altın tepside sunduğumuz maçı bize geri verdi.

Birazcık dirençli bir takımla oynasak maçı verecektik. Bana göre ligin en kötü 5 takımından biriyiz ve ciddi düşme adayıyız.

yok artık ya.. ironininde bu kadarı. ya arkadaşlar takım kötü kabul ama bu takım düşme adayı felan olmaz. bu kadar kaddarca eleştirmeyin. Bu takım Erman K. e rağmen yinede düşme adayı olamaz.

yok artık ya.. ironininde bu kadarı. ya arkadaşlar takım kötü kabul ama bu takım düşme adayı felan olmaz. bu kadar kaddarca eleştirmeyin. Bu takım Erman K. e rağmen yinede düşme adayı olamaz.

Hiçbirimiz bu halde olmayı istemezdik lâkin duygusallığı bir kenara bırakacak olursak, bu takım böyle oynamaya devam ederse net şekilde düşme adayıdır.

Ayl8GX.jpg
[

“Daha rahat kazanmamız lazımdı”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 10’uncu hafta maçında Muratbey Uşak’ı 87-81 mağlup eden Galatasaray Odeabank’ta koç Erman Kunter ve oyuncularımız karşılaşmanın ardından galibiyeti Galatasaray Televizyonu muhabirlerinden Esma Toker'e değerlendirdi.

Erman Kunter:

“Avrupa kupası maçından döndük. Bugün hücumda iyiydik. İkinci periyodun son beş dakikasında 17 sayı yemişiz. Maçta arayı açıyoruz ama sonrasında düşüş oluyor. Muratbey Uşak hücum gücü kuvvetli bir takım. Daha rahat kazanmamız lazımdı. Zaman zaman iyi şeyler yaptık. Müdafaadaki direncimiz daha iyi olabilirdi. Çalışarak bunları kapatacağız. Önümüzde Buducnost maçı ve var arkasından Beşiktaş maçı var. Dinlenme süremiz yok. İki maçı da kazanmaya çalışacağız.”

Emir Preldzic:

“İlk yarı çok iyi defans yapamadık. İkinci yarı takım olarak toparlandık. Rahat başladık maça, defansımızı da düzeltince galibiyeti aldık.”

DaJuan Summers:

“Önemli bir galibiyet ve takım olarak oynayarak aldığımız bir galibiyet oldu. Herkes elinden geleni yaptı. Üstüne koyarak oynamaya devam ediyoruz.”

Alex Renfroe:

“Güzel bir galibiyet oldu. Çok istediğimiz gibi oynayamadık ama sonuçta kazanmayı bildik. Bu yüzden mutluyuz. İyi oynamaya devam etmeliyiz. Salı günü EuroCup maçımız var ve onu da mutlaka kazanmak zorundayız. Bu yüzden yarın çalışmalarımıza devam edeceğiz.“

Jordan Taylor:

“İyi bir takım galibiyeti aldık. Kazandığımız için mutluyum. Şimdi bir sonraki maça odaklanacağız. Takım olarak puan durumunda daha iyi bir yerde bulunmak için bir şansımız olacak. Bazı küçük şeyleri düzeltmeye çalışacağız ve önümüzdeki maçlara bakacağız.”

Scotty Hopson:

“Harika bir galibiyet oldu. Takım birlikte çalışmaya alıştı ve bu aldığımız sonuçlara da yansıyor. Bu başarının üstüne koyarak devam edeceğiz. Önümüzde Buducnost Voli maçı var. Zor bir maç olacak ama kendi evimizde oynayacağız. Heyecanlıyız bu maç için. Umarım galibiyetlere devam ederiz.”

Richard Hendrix:

“İyi bir galibiyet oldu bizim için. İyi bir takım oyunu oldu. Bu oyunu EuroCup maçında da oynamayı umuyoruz.”

Dwight Hardy:

“12 oyuncudan da verim aldığımız bir maç oldu. Oyuna hakimdik ancak sonrasında bu hakimiyeti kaybettik. Kenarda bekleyen arkadaşlarımız oyuna girdi ve galibiyet geldi. EuroCup maçı yaklaşırken bu maçı kazanmak beni mutlu etti.”

Yakında niye kazandık diye konuşulursa şaşırmam.Böyle bir ortamda adam takım farklı öndeyken rotasyon yapıyor SUÇ takımı dinlendiriyor SUÇ anladım ki bazı arkadaşlar kasıtlı yazmak için fırsat kolluyor.Bu arada Egeyi tebrik ederim double yaptı inşallah daha da iyi olur.

takım iyi değil hoca iyi değil yönetim iyi değil hepsi tamam da burada şu saçma sapan kendine taraftar diyen zihniyet takımı hocayı gömeyim de prim kasayım derdinde olanlar baydınız artık yeter yahu... en rezil sizin zihniyetiniz desteklemiyorsanız da gölge etmeyin artık yeter ...