BSL 10.HAFTA I Galatasaray NEF 90-73 Beşiktaş ICRYPEX

Takımımız ligde bu hafta 30 Kasım Salı günü 18:30'da , Sinan Erdem Spor Salonu'nda Beşiktaş Icrypex'i ağırlayacak. Maç günü ve maç saati milli takım maçlarından ötürü böyle oluşturulmuş sanırım. Yine de maç saati biraz tuhaf olmuş gibi geldi bana. Bu sebepten dolayı maalesef maçı izleyemeyeceğim. Keyifli ve heyecanlı bir maç olacağını düşünsem de net bir galibiyet alacağımıza inanıyorum.
 
Son düzenleme:
Sezona kötü girmişti ama sonradan iyi toparlandı Bjk Icrypex. Bana göre ligin en zor deplasmanı ksk’dan galibiyet çıkaran takım, oldukça tehlikelidir. Savunmada kontrolü elden bırakmamak lazım. Bost, Melo, Blackshear, Purcell dörtlüsünden de üçünün falan gününde olması lazım.
 
Muhteşem 4 lümüz kendi stardartlarında oynarsa kazanacağımızı düşünüyorum. Ancak, ikinci şans hücumlarına dikkat etmemiz lazım. Ribaund sıkıntısı çekmemeliyiz.
 
Bazı şeyler sadece bizim başımıza mı geliyor, yani kasıt mi var, yoksa biz kendimizle fazlasıyla ilgili olduğumuz için diğerlerine yapılanları görmüyor muyuz diye merak ediyorum.

Derbi maçı var, İstanbul gibi zor bir şehirde, insanların iş çıkış saatine koyuyorsun başlangıç düdüğünü. Play-off´a üst sıralardan girme noktasında en büyük rakiplerimizden birisiyle oynayacağız üstelik, taraftar desteği elzem.

Şubeden birileri atlayıp arabasına federasyona gidip, ´hele şunu bize bi anlatın´ diyor mu, gerçekten öğrenmek istiyorum.
 
Sadık’ın basit hatasından sonra sayı yiyerek geride kapattık ilk periyodu. BJK kısaları çok problem çıkarıyor bizim kısalara. Çok hareketliler. Ancak skorun tek bir adam üzerinden gitmesi onları uzun vadede kurtarmayacak gibi diye tahmin ediyorum.
 
Bizim meshur 3lu devreye girdiginde cok acayip bir takima evriliyoruz.Ancak Turk oyuncu rotasyonumuz ozellikle kisalarda o kadar kotu ki inanilmaz ritim kaybi yasiyoruz onlarin oynadigi dakikalarda.
 
Kandemir itici bir antrenör. İlk periyotta rebo mücadelesinde Blackshear'in çeldiği topun kontrol altına alınmış top olmadığı için geri saha ihlali olmadığının farkında. Ancak sırf ortamı germek için itirazdan yırttı kendini.

Ancak yaptığı işe saygı duyuyorum. 2 yıldır BJK'de beklenenin üzerinde işler yapıyor
 
İlk yarıda işler iyi gitti. 2. çeyreğin başında geriye düştük. Hemen muhteşem üçlü girdi ve fark kapandı ve biz öne fırladık. İyi de savunma yaptık 2. çeyrekte. 1. periyodun yıldızı Jefferson'u da durdurduk. İkinci yarı da doğru bildiğimiz hızlı basketbolu oynamalıyız. Ritmle, tempoyla daha da iyi oynuyoruz. Biraz da yedekler destek verse rahat kazanırız ama öyle bir destek yok maalesef.
 
Alışık olduğumuz sayımızı attık, problem yok. Alışık olmadığımız derecede az sayı yedik, bu da güzel. Ancak ribauntlarda üstünlük kuramıyoruz. İkinci şanstan çok sayı attılar hücum ribauntlarında.
 

Üst