ben sayi kacirmasina bisey demiyorum. cok isteksiz tavirlar sergiliyor mücadele etmiyor. sanki mac bitsede eve gitsem modunda.En az onun kadar Dee Bost da bu takimdan ilk gitmesi gereken adam Dee Bost lutfen ilk o gitsin Walden’dan bile once
ben sayi kacirmasina bisey demiyorum. cok isteksiz tavirlar sergiliyor mücadele etmiyor. sanki mac bitsede eve gitsem modunda.En az onun kadar Dee Bost da bu takimdan ilk gitmesi gereken adam Dee Bost lutfen ilk o gitsin Walden’dan bile once
Ya yemin ediyorum hoca kenara aldığında kızınca herkese kızıyor diyoruz. Adam gerçekten haklıymış süre var içeri girmeye yada faul almaya çalış döndük üçlük oldu sonra.5 saniye kala ebesinin nikahından şuta kalkıyor bide üstüne blok yiyor, bloğu yapan adam geliyor dengesiz mengesiz bir şekil üçlük atıyor. 2 topla kapanacak devre 3 topla kapanıyor. nefretimsin yemin ediyorum. sana kuru ekmek bile vermemeli mitrovic.
Üçü her oyuna girdiğinde seri geldi ksk dan.En az onun kadar Dee Bost da bu takimdan ilk gitmesi gereken adam Dee Bost lutfen ilk o gitsin Walden’dan bile once
Dee Hocayi yemek istemez monacoya transferini isteyen Mitrovicti. Göksenin de yemek istemez. Su an tek yemek isteyen Bugrahan gibi geliyor banaKoç'u yemek istiyorlar ama zaten ömrü kalmadı adamın.dee, Buğrahan ve göksenin başta olmak üzere. Neyse aralarından biri her yıl hoca yiyor zaten. Seni bu kulüpten gönderecek adamın heykelini yapıcaz.
abi maça otururken bu niyetle oturdum, ilk çeyrekten sonra karşıyakalılar mutsuz olacak hadi çocuklar moduna girdim. Buğrahan'ın son toptan sonra sinirden mermer tokatlıyorum. izahı olmayan şeyin mizahı olur cidden.Arkadaşlar daha gençsiniz. Niye maçı izleyip canınızı sıkıyorsunuz. Şubeyi yönetenlerin bu kadar dert ettikleri yok, sizde etmeyin
Galatasaray'ın bu konudaki ezikliği, ağırlığının olmaması zoruma gidiyor. şu olay fb'nin başına gelse devre arasi resmi hesaptan bu fotoğrafı paylaşır, baskette bile hakemleri etki altına alırlardı. hatta maçın tekrarlanmasını bile isterlerdi.
Şuna 3'lük verdiler ama 5 sayı yazsalar kim ne diyecek ki, yöneticisinin bile maçını izlemeye tenezzül etmediği takım sonuçta.
Bizimkiler İzmir'e bir daha yol masrafı çıkmasın diye korkudan bir şey demezler.Galatasaray'ın bu konudaki ezikliği, ağırlığının olmaması zoruma gidiyor. şu olay fb'nin başına gelse devre arasi resmi hesaptan bu fotoğrafı paylaşır, baskette bile hakemleri etki altına alırlardı. hatta maçın tekrarlanmasını bile isterlerdi.
Yayınlar bu beinsporta geçtiğinden beri pozisyon tekrarları verilmiyor. Neden böyle bir uygulama yapıyorlar.
Şuna 3'lük verdiler ama 5 sayı yazsalar kim ne diyecek ki, yöneticisinin bile maçını izlemeye tenezzül etmediği takım sonuçta.
Bugrahan’in genel goruntusu bu zaten antreman yapmaz herkes biliyor ben Bugrahan’i savunmuyorum. Dee Bost’un ne yaptigi belli degil takilmaya gelmis. Yabanci olup isteksiz oyunculara para verilmesini anlamiyorum. Walden kotu oynuyor ama kosuyor savunma yapiyorben sayi kacirmasina bisey demiyorum. cok isteksiz tavirlar sergiliyor mücadele etmiyor. sanki mac bitsede eve gitsem modunda.