BSL 12. Hafta | Afyon Belediyesi - Galatasaray

Bu saatten sonra hedef, alt lige düşmemek olmalı. Yazacağım çok şey var ama insanda ona bile heves bırakmadılar. Geldiğimiz durum çok üzücü.
 
Usenmedim gecmise dondum, acaba bir yonetici hedef lafi etmis mi diye.
Bu sezonki hedef icin en makul cevap bcl katilip ayakbasti parasi almak diye gordum.
Kimse hedefimiz yok filan demesin.
 
5 dakikadır Macon topa dokunmadı siz bu spordan antrenör diye sporcu diyr ekmek yiyorsunuz ya harbiden yazık bu ülkenin insanına
 
Sıradanlaştık.Petkimspor'a kaybediyoruz,Fethiye'ye kaybediyoruz,Çekmece'ye kaybediyoruz,Afyon'a kaybediyoruz.Sezon başında bize bu takımlarla maçlarımız ne olur diye sorulsa en fazla gününde olurlarsa 1 mağlubiyet alırız derdik.

Diğer takımları işin içine katamam ama biz şu anda tamda Ormanspor gibiyiz.Savunma ile alakası olmayan,sadece hücum ederek kazanmak için maça hazırlanan,günün sonunda ise kaybeden takım noktasındayız.
 
Maçın başlangıç çeyreğinde 33 maçın son çeyreğinde 30 sayı ve 2 çeyrekte toplamds 63 sayı yedik afyon'dan.
 
Anlamdığım nokta şu, hücumda ciddi sorunlar yaşamıyoruz. Öyle veya böyle maç kazanacak sayıya ılaşıyoruz. Savunma biraz gayret ister, bu gayreti de her basketbolcu gösterebilir. Neden göstermiyorlar, neden çabalamıyorlar anlayamıyorum...
 
Bu takım savunma yapmıyor değil,yapamıyor...Yapamaz da...Obradovic gelse bu takıma yine savunma yapamaz Bu oyuncu yapısıyla mümkün değil...Kazanmak için her maç 100 sayı atmalıyız...Acil birşeyler yapılmazsa küme düşeceğimiz kesin gibi...Önümüzdeki 3 maçımız Karşıyaka,Bursa(deplasman),fenerbahçe ile...Muhtemelen 3 te 0 çekeriz...İkinci yarı için durumu toparlamak imkansız hale geliyor geçen her zaman..!
 
Son düzenleme:

Üst