BSL 12. Hafta | Arel Üniversitesi Büyükçekmece 77-87 Galatasaray Doğa Sigorta

14.12.2019 Cumartesi
13:00
Gazanfer Bilge Spor Salonu

Ligin 12.haftasında Büyükçekmece deplasmanındayız. 3 galibiyet ve 8 mağlubiyeti olan rakibimiz ligin 14.sırasında. Uzunca bir süre Özhan Çıvgın yönetimiyle süper lige gelip burada tutunmayı başarmışlardı. Geçtiğimiz sene başı ise Serhat Şerit ile anlaştılar ve geçen sene de lige tutundular. Bu sene de kadroları zayıf ama düşme adayı takımların fazlalığı da avantajları. Amerikalı oyuncuların sayı potansiyeli var ama limitleri de belli. Bir kazaya uğramadan kazanıp yolumuza devam etmemiz lazım. Takımımıza başarılar.

 
Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'da Kenny Hayes ve Osiris Eldridge, sakatlıkları nedeniyle yarın oynanacak Galatasaray Doğa Sigorta maçında forma giyemeyecekler.

(via@NeoRock06)
 
2.yarı yine bir 3. Periyot vakası yaşıyoruz. Çok kötü basketbol oynuyoruz. Bu takıma guard şart oğlu şart. Hoca rotasyon takıntısını artık bir kenara bırakmalı.
 
Bu kafa yapısındaki takımdan hiçbir zaman ortalama üstü bile deplasman takımı çıkmaz, o yüzden başarısız yapılanmada devam ettiğimiz sürece kazandığımız her deplasman bizim için kardır. Tebrik ediyorum.
 
valla omer yalcınkaya yanımda oturuyordu 1 numara transferi sordum alex i sordum alex in alevi sorunları var başka guard bakıyoruz dedi
gayet samimiydi
 

Üst