BSL 12.Hafta | Galatasaray Nef 106-100 Türk Telekom

Konsantre ve iyi oynuyoruz. Mahir, Semih ve Jones'la savunmada iyi mücadele etti. Ennis 2 gereksiz top kaybıyla başladı sonrasında çok iyi, penetreleri bitiriyor ilk kez bu kadar net asistler yaptı. Sadık mümkün olduğunca riske edilmemeli. İnşallah maç sonuna kadar nefesimiz yeter. Tebrikler oyun için
 
Son düzenleme:
TT takim degil. 10-12 sayi farkla maci aliriz dedim kac gundur ..Sorun yok.Bu takim TT ve Bursayi ezer gider Denizlide mac kaybeder. Boyle bir takim. Turk Telekom bu haftadan sonra bir zahmet 6.7.8 lige yol alsin. TT'nin hic bir ise yaramayan havali hocasida bu mactan sonra artik havasini almis olur.
 
Topu iyi paylaşıyoruz ve skoru takıma yaydık. Sadık konusunda ise mümkün olduğunca riske girmemek lazım. Bir parantez de Göksenin'e açayım bugün çok iyi oynuyor.
 
Sadık riske edilmemeli zaten sıkıntımız olan bir bölge onu da kaybetmeyelim. İlk yarı iyi oynadık ama rakip telekom konsantrasyonu düşürmemek lazım.
 
Jones bizde olsa takımın atlayacağı seviyeyi düşünebiliyormusunuz? Bu kadar zormu böyle bir adam bulmak?
 
Pistiolis maç başında rakip takım analizini çok iyi yapıyor. Ama rakip takım koçu maç içinde karşı bir hamle yapınca B planı üretme konusunda yetersiz kalıyor. Bir de dikkat ettiyseniz hücumda el üstünden çok sayıda üçlük bulduk. Aslında bu durum savunma planımız ne kadar iyiyse hücum planımızın o kadar kötü olduğunu gösteriyor. Umarım son periyotta sakin kalıp kazanırız.
 
Şu takıma pivot getirmek bu kadar zor bişey olmamalı gerçekten. Sadık'ı beğenenler olabilir ama yeteneksizliğinden çok yoruldum ben artık. 3. Çeyrek son hücumda o adam atacak artık geri kaçmana gerek yok garip garip hareketler. 21 sayıdan tek hanelere kısa sürede indi ve pota altı oyıncu sıkıntımız var herkes smaç şov yapıyor.. Hakkımızda hayırlısı.
 

Üst