BSL 12. Hafta | Galatasaray Nef - Fenerbahçe Beko

Çok iyi mücadele ettik ama çok basit hatalarla kaybettik. Yine de ayakta alkışlıyorum bu takımı. Canınız sağolsun.
 
Oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutlarım, iyi mücadele ettiler. Zaten 10 sayıyla kazansak da 40 sayıyla kaybetsek de 1 galibiyet hariç bir değişim olmayacaktı bizim adımıza. Rakibin 1 oyuncusuna verdiği maaşa 2 şube döndürmeye çalışan adamlara bu kadar mücadele çok bile. Rakiple denk olabileceğimiz tek konu taraftardı, onlar da yılda 1 de olsa layık olan bir atmosferi kurup o cenahta rakiple baş edebileceğimizi gösteriyorlar. Onun dışında normal sonuç, her şeyiyle.
 
Niye cikartiyorsun niye, 1.30 dakika kala prensin Goksenin´i neden oyundan aliyorsun, 30 dakika oynatmissin, birak maci da bitirsin.
Cimbombom´un cocugunu sen nasil oyundan cikartirsin maci kaybettigimiz kesinlesince?

Halbuki 25 dakika savasmis, belki sayisi yok ama, 1 rebound alip 1 de asist yapmis evladimiz ile bitirmeliydik musabakayi.
Ridvan kim Ridvan, isminde bile hayir yok, tabii ki onun suresini de Goksenin yiyecek.
 
Son düzenleme:
Maçı evde hiç heyecanlamadan izledim. Koçunun Ekrem Memnun yerli oyuncularının Ege, Göksenin ve Rıdvan olduğu bir takım tabiki Fenerbahçe'ye yenilecek. Koç değişene kadar bu takımdan ne Avrupa'da ne de ligde bir beklentiniz olmasın.
 
Kazanabileceğimiz bir maçtı,42-52 gerideyken Purcell ve seyirci ile müthiş geri dönüş yaptık ama %80 faul problemi %10 kaçan şutlar %10 rakibin önemli anlardaki oyuncu kalitesi (De Colo-Vesely) bize maçı kaybettirdi.Kaliteden ziyade Melih'in giren şutları da var tabi.

Yani faul problemi yaşamasak kazanırdık.De Colo'yu bu sene beğenmiyorum,Vesely'nin hem savunmada,hem hücumda pota altındaki etkinliği biraz az olsa kazanırdık,Göksenin'in şutları girse kazanırdık,güveneceğimiz bir pota altı oyuncumuz olsa kazanırdık.Hakemler bu kadar çok bize karşı faul çalmasa kazanırdık.

Bu kadar çok şey söyleyip kazanırdık diyorum çünkü Loserbahçe koçu olmadan oynuyor.Son yıllarda ilk kez böyle bir şey görüyorum.Yani ben Fenerli olsam bu galibiyetten hiç mutlu olmazdım.Biz nerdeyse 3.çeyrek fişimiz çekilecekken 15 sayılık fark yaptık.

Bugün oyun ve mücadele olarak ezildiğimizi düşünmüyorum.Takımımıza ve koçumuza tebrikler.Bugün biz bu seyirci önünde kendi seviyemiz ve üzerindeki hiçbir takıma kaybetsekte ezilmeyeceğimizi görmüş olduk.
 
Ne kadar ekmek, o kadar köfte.

2 milyonluk takımın 20 milyonluk rakibi yenmesini beklemek haksızlık olur zaten. Top kaybı, hakem vs. bir sürü gerekçe bulunabilir lâkin beklenen son. Rekabet etmek istiyorsan rakibin kadar önem vereceksin bu şubeye.
 
Göksenin gibi bir kımıl zararlısıyla oynamaya devam ettikçe burnumuz b.. çukurundan çıkmayacaktır, ÇI-KA-MAAAAAZZZZZ. Ne bitmez lanetimiz varmış, adam kabus gibi çöktü şubeye ve defolup gitmiyor. Şut yok, savunma yok, pas yok, ribaunt yok, akıl yok, beyin yok, yok yok yok... Böyle önemli bir maçta o kabiliyetsiz adama bu kadar uzun süre veren Ekrem Memnun, sana da yazıklar olsun. Adını bir daha yazmak dahi istemediğim bu zavallı sözde kaptan hariç oynayan her oyuncunun ellerine ayaklarına sağlık. 5 kişiye 4 kişi olarak ancak bu kadar mücadele edilebilirdi...
 
Saha kenarından maç izleyerek iyi Başkan olamazsın. Bu takımın çok bariz olan eksiklerini gidermezsen ısrarla, takımı en güzel yerden izleyen başarısız bir Başkan olarak takılmaya devam edersin. Bu takımın bariz eksikleri var her şeyi Erden Timur’dan beklemeyin ya elinizi cebinize atın ya da Erden Timur’un atmasını sağlayın eğer öyle bir yaptırım gücünüz varsa Başkan olarak:)

bu takıma acil olarak kaliteli bir pivot, duruma göre bostu rahatlatacak guard ve Ekrem hocayı severim ama parkede farkını hissettirecek bir koç gerekiyor.
 

Üst