Şaşırdık mı ?
Hayır..
Hissizleştim artık,üzülmüyorum,kızmıyorum..
Ataman giderse Terim gibi özleriz diyordun hala aynı fikirde misin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şaşırdık mı ?
Hayır..
Hissizleştim artık,üzülmüyorum,kızmıyorum..
Beş oyuncu mükemmel oynadı. Fitipaldo, Schilb, Sinan, Micov, Pleiss beşi sahada olduğunda ciddi bir üstünlük sağladık, iyi savunma yaptık, doğru atışlar bulduk. Ama ne zaman ki yoruldular, kenardan sıfır katkı aldık. Katkı alamadığımız gibi zarar gördük. Her şeye rağmen maça tutunduk.
Heurtel’in üç dakikada 14 sayılık performansını durduramadık ve maçın kontrolünü elimizden kaçırdık. Tibor’un basit birkaç hatası da var. Efes dirençli bir takım, geniş rotasyonlu kadrosuyla her oyuncudan katkı alıyor. Cedi son anlarda kritik şutlar soktu. Öyle olunca da iyi oynadığımız maçı kaybettik.
Son transfer hakkımızı şimdilik kullanmak istemiyoruz. Micov’u zaman zaman dörtte kullanıyoruz. Ege’den ciddi katkılar bekliyorduk ama o da maça tutuk başladı. Tyus çok istikrarsız oynuyor. Göksenin’de konsantrasyon eksikliği var. Kendisini de uyardım. Sonuçta Göksenin A Milli Takım oyuncusu. Gerekli çalışmaları yapacak. Bizim burada artık bir dönem katkı alamadığımız oyuncuları gerekirse sert tedbirlerle hazırlamamız gerekiyor.
Hahaha bu seferde Göksenin, Tyus ve Daye hedefte..Vallahi oyuncuların yerinde olsam toplanır yönetime gider bu hocayla çalışmak istemiyoruz diye söylerdim..Bu iş kabak tadı vermeye başladı artık!! Kardeşim bir günde sen çık hata bende de artık..Merak etme koç bir şey olmaz en azından sonunda itiraf etti deriz..
Ataman giderse Terim gibi özleriz diyordun hala aynı fikirde misin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zaten çalışmıyorlar bence hocam. Bir kaç tanesi hariç oyuncular sahada idareten duruyor. Koça inanmadıklari çok belli.
Adamı en ufak hatasında kenara alıp çocuk gibi azarlıyordu. Baskonia deplasmanındaki mevzuyu hatırlarsınız. Kalsa bile mutlu olmayacaktı zaten. Gerçi şu an takımda kim mutlu ki? Herkes bitik.Hiç yoktan 4 numarada da kriz yaşamaya başladık, Deon'u yollamanın mantığı neydi biri açıklasa da öğrensek...
Austin Daye tam olarak hazır değilken neden kadroya alındı, Diebler tercih edilseydi daha doğru olmaz mıydı?
Takım maçlara iyi başlıyor.3. periodda yoruluyor ve doğal olarak fark ya kapanıyor ya da daha fazla açılıyor.3-5 oyuncudan katkı alıyorsun ve sürekli onları sahada tutuyorsun.Sinan ve Micov 38 dakika oynuyorlar.Pleiss 30 üstü oynuyor.Schilb,Fitipaldo v.s..takımda Daye’den sakatlığı nedeniyle katkı alamıyorsun.çocuk aksayarak oynuyor.Diebler’ı kullanamıyorsun.eeee bütün yük belli başlı oyuncularda.bunlarda insan ! Can dayanmaz ! 3 günde 1 mac yapıyorsun ve üst düzey takımlarla oynuyorsun.Lig de zor.valla Fitipaldo katkı vermeye başladı.öyle leş bir çocuk değil. ne zaman Emir döner ve 4 numaraya da oyuncu takviyesi yapılır o zaman takım düzelir.bu rotasyonla bu kadar.cacık olmaz bu şekilde devam edilirse.Gelelim ergin bey’e..Can Korkmaz’ı hiç oynatmıyor.keza Orhan’ı da.oynat kardeşim.5 dakikada olsa oynat.diğer oyuncuların yükünü hafiflet,dinlendir.kötü de oynasa çıkarma oyundan.hemen bir hatada oyundan çıkarıyorsun yapma.fark 15 olmuş dinlendir oyuncularını.bırak fark o zamanlar kapansın.ama sen as oyuncularında ısrar edip farkı kapattırırsan maçın sonunda böyle olur,sıçarsın ! Tamamıyle coching hatası ! Maçın sonunu diri as oyuncularla oynasa dünkü maçı kaybetmeyecektik ! Neyse Allah bize sabır versin ne diyim !
bana göre maçı kaybetmemizdeki en büyük etken sinan dı. tam takım ritmini kaybetmeye başlıyorken, hücümdan boş dönüp sayı yedikten sonra gereksiz zorlamayı yapıp blok yedi. efesi havaya soktu. yanlış hatırlamıyorsam sonraki 2 veya 3 hücümda da aynı şeyi yapıp boş döndük. ivme tamamen efese döndü. ondan sonra da yetişmeye gücümüz yetmedi.
Yok artık daha neler? Bu Sinan mevzusu da iyice Sabri olayına dönmeye başladı yalnız forumda. Yahu adam oyun kuruyor, 15 sayı atıyor yetmiyor 8 ribaund alıyor, 3 yetmiyor 3 asist 3 top çalma ile oynuyor ve 39.5 dakika süre alıyor ve haftada üç maç 35 dakika üzeri oynuyor veteran bir oyuncu olarak ama maç içindeki 1 top kaybı ile blok yemesi bize maç kaybettiriyor öyle mi? Peki sizin bakış açınızdan düşünürsek maç 10-0a gelmişken ve Efes akın akın geliyorken Sinan neredeyse tek başına mücadele etti, hücumda varlık gösterdi ona ne demeli?
Cidden şu sezonda Sinan bence bizim takımda kızılacak en son kişi, kondisyonerin bile daha fazla suçu var.