• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bsl 14. Hafta | Glint Manisa Basket 86-75 Galatasaray Mct Technic

Pozecco bunların alayını Kapıkule sınırından dışarı çıkana kadar kovalar. Şu yabancıların ve yerlilerin çoğunun basketbolcu olması basketbol oyununa hakarettir. Bunları takıma kim ya da kimler doldurduysada onlar da bu kulüp ve şubeye ihanet etmişlerdir.

Oyuncular kafa olarak Bitirmişler.
Maltepe sahilinde 5 5basketbol izliyoruz yazık Vasıfsız yüzünden ne halde takım

Göksenini arar olduk.

Şu takım travma sebebi.Yakup Sekizkök yarım sezon + 1 sezon + yarım sezon ile bir nesli basketboldan soğutmuş olabilir.

Sahada Galatasaray diye bir takım var mıydı ben göremedim. Rezil bir oyun vardı sahada. Bu kadar kötü bir takım nasıl olabilir diye düşünüyorum.

Topa baskı yapan oyuncun yok,temaslı savunma yapan oyuncuların yok,2'li oyun savunamazsın,topsuz oyuncuyu savunamazsın,pota altın yol geçen hanı,hücumda 2'li oyunun yok,kaldır babam kaldır şut denemek dışında bir şeyin yok.

Manisa baktı fark eriyor,biz neden şut deniyoruz ki,Galatasaray'ın zaten boyalı alanı çok yumuşak dedi,dalga geçe geçe maçı kazandı.Benim izlerken yüzüm kızarıyor,sen Galatasaray'ı dalga geçilecek takım haline nasıl getiriyorsun ya ?

Mülayim= bizim takım
Doktor=yakup sekizkök

En kötüsü küme düşme adayı bile bizi gözüne kestirmiş.

Bu branşa bi müddet kilit vurulmalı

Bütün idari kadronun ve şubeden sorumlu yöneticilerin görevi bırakması şart

Tepeden tırnağa çöplerle dolu rezil bir takımız, hatta uzak ara ligin en kötü takımıyız, hatta bu topluluğa basketbol takımı diyebilmek çok mümkün değil. Bu kadar çok çapsız, kapasitesiz, sorumsuz ve rezil oyuncuyu biraraya getirebilmek gerçekten büyük maharet. Doğru dürüst tek bir hücum setimiz yok, kelimenin tam anlamıyla sokak basketbolu oynamaya çalışan ama onu bile beceremeyen zavallı tipler sahada koşuşup duruyor. Her sene olduğu gibi bu sene de insanı basketboldan soğutan bir adamlar topluluğu. Şu takımı izlemek için hala tribüne giden, binlerce lira kombine parası ödeyerek yanında olmaya çalışan taraftara çok yazık. Tabii onlar dışında her maç yine de bir ümit ekran başına geçen bizler gibi binlerce forma sevdalısına da üzülüyorum. Küme düşmenin en büyük adaylarından biriyiz, çünkü ligde bizden kötü tek bir takım bile yok. Pozzecco çok fazla dayanamaz, sezon sonu gelmeden "başlarım sizin babanızın şarap çanağına" diyerek çeker gider...

Kulübün bu takımdan beklentisi ne? A noktasından gelen parayı, takım üzerinden B noktasına göndermek.

Bu takımın gerçekçi hedefi ne? Basketbol Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu. İlk grupta, 4. maçın sonunda lider çıkmayı garantilemişken geçen sezon final oynatan; başkansızlıktan bu ortamın 12 sezonluk somut kahrını çekebilecek antrenörü yolladık. Üstelik de Final Four bizim salondayken.

Basketbola dair büyük yetenek olan, oyunculuk kariyerinin ortasından itibaren kafayı kırıp da basketbola hem oyuncu hem de antrenör olarak hiçbir şey vermeyen yeni antrenörle; BCL'de es kaza final oynanabilirse görüşürüz. Yarı final dahi bu başıbozuklukta, öz saygısı olan insanın s.kinde olmaz. 2014 yazı için çok teşekkürler kongre.

Bu arada bu Gökhan Turan Ergin Ataman'ın kuzeni gibi bir bilgi kalmış aklımda. Belki de bu yüzden uzun yıllardır kulüptedir.

Bilmiyorum yardımcıların kapasitesi nasıl ama sil baştan bir değişiklik iyi olabilir gibi bilmiyorum. Haksızlık da istemem belki işlerini yapıyorlardır ama uzun süre kulübün içinde kaldıklarında bir yorgunluk oluşuyor. Sanki baştan aşağı değişim daha iyi olabilir gibi.

Öbür yardımcı Cem Güven de Efe Güven'in kardeşi zaten. Basketbol camiasında bu akraba işleri çok yaygındır her mertebede. Hakemlik koçluk hepsi..

Geri