BSL 15. Hafta | Büyükçekmece 71-90 Galatasaray

16/17 Spor Toto Basketbol Süper Ligi 15. haftasında yarın saat 19:00'da Demir İnşaat Büyükçekmece'ye konuk oluyoruz. Gazanfer Bilge Spor Salonu'nda oynanacak maç beIN Sports 2'den yayınlanacak.

Takımımıza başarılar diliyoruz.

Blake schilb yine maçın adamı performansı gösterecek ve ergin ataman nezdinde dokunulmazlığını perçinleyecektir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizle karşılaşacak her takım artık daha istekli ve cesaretli çıkıyor maça. Büyükçekmece zaten kötü bir takım değil, takım olma özelliğini en iyi yansıtan takımlardan biri. Zor maç olacak.

Fitipaldo'nun bu kadar kısa sürede uyum sağlayıp skorer olması çok iyi oldu. Yine güzel oynuyor, şut mekaniği de iyi.

Göksenin, şu geri çekilerek atmaya çalıştığı 3 lükleri denemese çok çok faydalı oynuyor olacak.
Daha üst seviyeye çıkmak içinde sırtı dönük oyunu çalışması lazım.

Fitipaldo alışıyor takıma. Biraz daha cesaretli paslar çıkarması lazım yalnız. O da takıma alışmasına bağlı olarak düzelir mi yoksa yeteneği mi bu kadar ileride göreceğiz.

Her galibiyet güzeldir.

EL de bu hafta 2 galibiyet alırsak şu zamana kadar ki tüm sezonu kurtarırız...

Maçın bazı bölümlerine bakabildim sadece ama takım beklenilenden baya iyiydi. Ben de maçın zor geçeceğini düşünüyordum. Sırada Maccabi maçı var. Bakalım devam edebilecek miyiz seriye?

Beklediğimden daha kolay geçti, Fitipaldo ve Sinan 3-4 maçtır izlediğimiz çizgisini koruyor. Özellikle Fitipaldo gösterişsiz, basit ama faydalı oynuyor. Pas trafiğini de çok olumlu etkiliyor bu haliyle.

Son olarak, zor olacak ama Pleiss gelecek sezon da bu takımda kalmalı...

Can bile zor süre alırken Serkan'ı görmek şaşırttı beni. 13 sayı ortalamasıyla oynuyormuş.