• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 15. Hafta | Galatasaray Ekmas 95-76 Tofaş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Bu sezon ilk kez aynı anda tüm yabancılardan katkı alıyoruz. Böyle olunca da hem takım olarak daha iyi gözüktük hemde rakibi parkeden sildik ilk yarı.

Ve tabi ki Dee Bost özlemişim şu oyununu

Uzun olarak eksiğiz 5 yabancıyla hep böyle olacak. Ege Demir'i seneye kadroya katsak güzel olur.
Radebaugh Prepelic Bost olur bu takımımın yabancı guard rotasyonu Walden takım bulursa ayrılabilir.
McCormack'i ne kadar koruyabilecegiz bakalım. Yoksa Wiley sıkıntı yaratıyor bize. Klasman 5.olmali hedef. Umarım burdan maçı zora sokmayız.

Hem yabancı katkısı, hem çorba olmayan rotasyon. İkinci yarı böyle devam 👏

Link varsa özelden paylaşır mısınız

İnanılacak gibi değil ama ilk yarıda muhteşem bir oyun vardı, bu senenin en iyi topunu oynadık. Sahadaki takım Galatasaray mı gerçekten? Prepeliç ve McCormack transferleri takıma seviye atlattı. Bu maç özelinde DeeBost ilk defa benim bildiğim adam oldu. Pas alışverişi, defans, ofans tıkır tıkır işliyor. Umarım bu oyun böyle devam eder de rahat bir galibiyet alırız. Yine de mevzu GS olunca çok da rahat olamıyorum, çünkü sağımız solumuz belli olmaz, bir de bakmışsınız saçmalamış, krize girmiş ve yakalanmışız. Ama şu an için herşey mükemmel gidiyor...

Kısalar iyi oynayınca takım nasıl da akıyor. Böyle devam işte..

Dee Bost neler yapiyor yahu :)

Dee Bost 2 sene önce ki Anadolu Efes ilk maçını yaşıyor. 4 numarada da Kerry olsaydı keşke 😄

Prepelic geldiginden beri oynadigi her mac sahadaki butun oyunculardan cok farkli oldugunu gosterdi.Bugun de buna devam ediyor.Iki oyuncu bu kadar mi fark eder ? Ediyor iste.

İsmet nerde?

Kaptan Göksenin'in kenar üçlüğüne hasta oldum...

Galiba gene acayip bir seri yedik...

çeyrek sonunu yine küfür kıyamet izledik oynayacağınız topun ben.

Bizimkiler kendi sahalarına koşmayı bıraktı 32 olan fark 17'ye düştü

Son 5 dakika sayı atamadık 15 sayı yedik...

Buğrahan ve göksenin yormayın be yeter!!!
Ayak bağı olmayın bari. Rotasyon yapmaya gelmiyor.

Sakic ne kotu oyuncu ya.Pero Antic’e benziyor diye almislar ama Halilovicle beraber ligin en kotu uzunu resmen.

Geri