• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bsl 15. Hafta | Galatasaray Mct Technic 89–73 Beşiktaş Gain

Savunma yapan takım görmeyeli uzun zaman olmuş.

Koca ikinci yarı 29 sayı yedik.
Sağol koç umut verdin.

SAVAŞACAKSINIZ DEMİŞ KOÇ
Sinerji devam ederse yürürüz ama zor bu takımla çok bişey beklemek

Bizim pivotumuz varmiş meeks ve robinson sorumluluk alabiliyomuş palmer topu birakabiliyomuş

Mükemmel mücadele ve ruhla kazandık. Hocam eline sağlık👏

Muhteşemsizniz helal olsun böyle bir galibiyete çok ihtiyacımız vardı.

Uzun zamandır kenarda maçı yasayan ve de benchteki herkese yaşatan veya yaşamak zorunda birakan bir Koç figürü özlemişiz. Biz de savunma yapabiliyormusuz, Palmer assist yapmayi da düşünüyormuş mesela ve daha başka şeyler. İyi başlangıç, tebrikler herkesten önce Bay Pozzecco'ya!...

Beni çok fazla rahatsız eden bir durum oldu. Maçın bitimine 15 sn kala bjk serbest atış kullanırken koç kenar yönetimiyle galibiyeti kutlamak için tek tek teknik kadroyla selamlaştı. 3. tokalaşma sırasında eski Koç'un teknik kadrosundaki bir yardımcıya bı atarlandı neden enerjin yok? diye. İşte hiçbir maçı 2 senedir zerre yaşamayan antrenör ve antrenör grubuyla maçlara çıktık.

Beni çok fazla rahatsız eden bir durum oldu. Maçın bitimine 15 sn kala bjk serbest atış kullanırken koç kenar yönetimiyle galibiyeti kutlamak için tek tek teknik kadroyla selamlaştı. 3. tokalaşma sırasında eski Koç'un teknik kadrosundaki bir yardımcıya bı atarlandı neden enerjin yok? diye. İşte hiçbir maçı 2 senedir zerre yaşamayan antrenör ve antrenör grubuyla maçlara çıktık.
evet benimde dikkatimi cekti o yüzden bu yardimcilar derhal gönderilmeli, takima hic bir faydalari yok.

Böyle enerjisiz, sönük tiplerin yeri yok

Sonunda büyük maç kazandık. Bu takıma en elzem 5 numara. Gider ayak omoruyi aldırdı iş bilmez.

🟡🔴Galatasaray MCT Technic koçu Gianmarco Pozzecco:

💬 "İlk olarak Beşiktaş'ı tebrik etmek istiyorum. Harika bir takım, Türkiye'de harika maçlar oynadılar. Dusan Alimpijevic harika bir koç ve çok iyi bir iş çıkarıyorlar.

Bu galibiyet Yakup Hoca için de bir zafer. Bunun onun galibiyeti olduğunu söyleyebilirim.

Bugün çok iyi savaştık, savunmada çok iyi mücadele ettik. Son dört gündür çok sıkı antrenman yapıyorduk, bugün yorgunluktan biraz çekiniyordum.

Bu takım Palmer'a bağlı bir basketbol oynuyordu aslında ama diğer oyunculardan da çok büyük katkı aldık. Farklı oyunculardan önemli katkılar aldık.

Bu zihniyet bizim için çok önemli. Hepsini her zaman mutlu etmek çok kolay olmayacak tabii ki.

Vladimir Micov'a da teşekkür etmek istiyorum. Benim için çok önemli bir şey yaparak beni buraya getirdi. Taraftarlarımız bugün bizden bir reaksiyon bekliyordu. Onları çok seviyoruz"

Sonunda gerçekten iyi hamle yapan bir yönetici ve iki yılın sonunda takımın başında gerçek bir koçumuz var. Bu kadar kısa sürede ayağa kalkıp bu galibiyeti almak çok önemi. Micov ve Pozecco'ya teşekkürler.

İlk geldiği zaman Omoru'yi için pozisyon almayı bile bilmiyor diye yazmıştım. Bizim eski yönetici ve eski koç bu adamı alırlar ve aldılar buna hiç şaşırmam. Ama Maccabi gibi basketbol kültürü olan bir takım bu adamı nasıl almış akıl karı değil. Gerçi onlarda son yıllarda rezalet transferler yapıyorlar. Belki de şaşırmamak gerek.

Bugünkü galibiyet için tekrar teşekkürler. Umarım devamı gelişerek gelir.

Son düzenleme:
Geçen haftaki ağır tokadın önümüzdeki maçlarını da etkileyeceğini düşünüyordum. Arka arkaya mağlubiyet alabilirler diye. Önceden 13/13 gitmenin de verdiği bir motivasyon vardı. Bizimle oynayacaklarını bilmiyordum tabii bu hafta. Bakalım ne olacak.
Maç öncesinde de söylediğim gibi Beşiktaş'ın geçen hafta kendi taraftarı önünde ağır tokat yemesi gelecek maçlarını muhakkak etkileyecektir diye düşünüyordum. Bu süreçte zorlanacaklarını ve oyunlarının da değişeceğini düşünüyorum.
Bize gelince büyük tebrikler. Hem savunma hem hücum kısmında özellikle ikinci yarı iyi iş çıkardık. Fakat oyuncu grubuna pek güvenemiyorum. Bu durum inşallah Laso'nun Efes'le çıktığı ilk maç gibi saman alevi olmaz ve daimi olarak sezonun geri kalanını gururla ve hevesle takip ederiz.

"...Bu galibiyet Yakup Hoca için de bir zafer. Bunun onun galibiyeti olduğunu söyleyebilirim. ... Bu takım Palmer’a bağlı bir basketbol oynuyordu aslında ama diğer oyunculardan da çok büyük katkı aldık. Farklı oyunculardan önemli katkılar aldık. Bu zihniyet bizim için çok önemli. " Harikasın ve çok iyi adamsın koç. Bu ifadeler saygı duyman güzel ama aslında Yakup hoca için de zafer dedikten sonra gündür çok yoğun çalıştığımızı söyleyip bu takım palmera bağlıydı ama artık diğer oyunculardanda katkı aldığımıız söylemen bile o şahsa gerektiği gibi sert bir eleştiridir. Bir zihniyetdevrimi yapman galibiyetten çok daha değerli, teşekkürler.

En son ne zaman 73 sayı ve altında tutmuşuz diye baktım da tarih 21-01-2025 yani 1 yıl önce Saint Quentin maçıymış. Neredeyse 1 yıl olmuş

Son düzenleme:
Öğlen, olimpiyatın çirkin yolları ve kötü havasından önce güneşli bir İpekçi günü ve üstüne savunma ve mücadele ile gelen bir derbi galibiyeti yaşadık. Öncelikle hocaya sonra oyunculara teşekkür ederim. Oyuncu rolleri, kullanımları ve süre dağılımıyla bir takıma ne kadar etki edilebilirse o kadar etki etti yeni hocamız. Robinson ve Rıdvan'dan enerji ve savunma kaynağı ürettik. Meeks, Avrupa takımlarında bize çift sayı bırakabilecek bir oyuncu profilini sezon başından beri çiziyordu ve sonunda doğru kullanımla onu da görmüş olduk. Başımız her sıkıştığında Palmer'a topu verip sayı üretmesini beklerdik ama Pozzecco doğru bir savunma beşi bulunca bunda ısrar etti ve bu sayede de maçı koparttık.

Kısa bir Pistiolis dönemi harici herhalde takım ile taraftarın arası çoğunlukla olumlu olmadı. Kimi zaman sonuçlardan kimi zamanlardan yeteri kadar mücadele edememekten dolayı seneler boyunca bu noktaya kadar geldik. Olimpiyattaki maçtan dolayı tribünden kimse yoktu ki ömrümde ilk defa böyle bir şey gördüm. Bu sebepten 1000-1500 düz Galatasaraylı vardı diyebiliriz bundan dolayı pek tezahürat yoktu ama hocanın enerjisi ve takımın mücadelesi bir yerde tribüne de etki etti ve coşku ve tezahüratlar maç sonlarına doğru etki gösterdi. Her maç yine minimum bu kadar insan geliyordu fakat bu hava katlanarak devam ederse daha güzel Galatasaray maçları izlememiz çok olası duruyor.

Tamamen Pozzecco hocaya yazan güzel bir galibiyet oldu, daha ilk maçtan takıma elinin değdiğini gördük, artık bizim de hücum setlerimiz ve top paylaşımlarımız var. Yakup Sekizkök ile geçen yıllara ve oynanan maçlara yazık oldu, çöpe atılan milyonlarca dolar da bunun cabasıydı. Neyse artık önümüze bakalım...

Geri