• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 15. HAFTA | Galatasaray NEF 88 - 71 Türk Telekom

Puanları 36
Çözümler 0
@Furkan Dillice
ING Basketbol Süper Ligi'nde ilk yarının son haftasında Türk Telekom'u Sinan Erdem Spor Salonu'nda ağırlıyoruz.
02 Ocak 2022 Pazar: 18.00

Takımımız 14 maçta 9 galibiyet ile 4. sırada bulunurken, Türk Telekom 14 maçta 5 galibiyet ile 11. sırada yer alıyor.

Kazanırız inşallah.

Takımda sürekli çift hanelere ulaşan oyuncular değil de; Kravish, Rıdvan, Okben gibi oyunculardan iyi katkılar gelirse mutlu olurum. Şampiyonluk istiyorsak bu oyuncuların her halükarda iyi katkılar vermesi gerekiyor. Hatta diyorum ki inşallah şu Kravish benim yüzümü kara çıkarır. O kadar sevinirim ki.

Yayın hangi kanalda olacak ? Resmî hesabımız bile yazmamış yayıncı kuruluşu.

Tivibuspor2 heralde

Maçkolik'e göre TRT Spor'da maçı verecek.

18.00 de TRT SPOR veriyor yayın akışında var.

Takımımıza ve Ekrem hocaya başarılar.

Bugün Telekom tarafındaki eksikler kimler ?

Sosyal medyada yabancı yorumcular yazıyordu,doğruymuş.Telekom'da Ennis-Ellis-Harrison ve Samet eksik isimler.

4 yabancıyla oynayacaklar.

Melo ile Bost facia başladı.

Tbl 5 yabancı sahada oynama hakkı varmı takımların

İlk çeyrek köyü oynadık ve gerideyiz. Melo 0/3 3 lük. Desbosta ona eşlik ediyor 0/2 3 lük.

Misal Ekrem hocanın şu an ; “napıyorsunuz lan siz” molası alıp fırçalamasını isterdim. Gidişatta okey ama takım durduğunda da tokat atması lazım bi kendine gelmeleri için.

Şu an 5 yabancımızla parkedeyiz. Yasak değil miydi ?

Yine çok sayı yedik. Atarak kazanacağız artık.

Dee Bost'tan enteresan bir tercih 😂

Üçüncü çeyrek kemerleri biraz sıkınca 12 oldu fark, haydi devam

Melo neler yapıyor öyle

Dee Bost Baba sen 3 lük deneme pek

Geri