BSL 15. HAFTA | Galatasaray NEF 88 - 71 Türk Telekom

Telekom ile farklı bir zamandada karşılaşabilirdik.JJ zorunlu olarak 5 numara oynuyor ve savunma ribaundu almaya bile mecali kalmıyor.Az önce savunmada yanına düşen topta bile ''abi top burda,yerde alın'' der gibiydi.

Ben Telekom'u bu kadar eksikle yakalamış olmamızdan mutluyum.Bir kerede biz rakibi eksiklerle yakalayalım :)
 
Son düzenleme:
Nasıl oynamak istediysek öyle oynadık,nasıl kazanmak istediysek öyle kazandık.Bir yerde Telekom devre dışı kalacaktı.Geride olduğumuz bölümlerdede takıma ve hocaya güvenim tamdı.

Fakat 3 yabancımıza bakınca süreleri inanılmaz fazla ve rotasyona dahil ettiğimizde bize maksimum katkı verebilen Sadık var sadece.Bu bizim en büyük sıkıntılarımızdan.
 
Ilk yarısının son maçı olduğundan biraz farklı başladı maç bizim için, ilk yarı çok hata yaptı takım, kisalardan sayı bulamadık. 3. Periyot itibariyle takım maçı ciddiye alınca fark yavaş yavaş açıldı. Bu maç bir kez daha gosterdi ki savunulması zor iyi bir hücum gücümüz var. Hakikaten biraz duran savunma olsa 2 dakikada 20 sayı bulma yeteneğine sahip çok enteresan ve hızlı bir takımız...
 
Eskiden Galatasaray maça nasıl başlarsa öyle gidiyordu. İyi başlayınca rahat kazanıyor; kötü başlayınca da 40 dakika boyunca zulüm izliyorduk. Bu sezon kurulan takımımızda ise durumlar biraz farklı. 20 sayı fark da atsak, 20 sayı fark da yesek önemi kalmıyor. Geriden gelip maç da kazanabiliyoruz.
 
Bu takımda herşeyden biraz var ama hiçbir şey tam değil. Tam yapmakda yönetimin elinde, biraz gayret edip ara transferi eksikleri yamayacak şekilde geçirmemize vesile olsalar tamlarımız daha çok olacak. Sadık, biraz da Rıdvan dışında katkı yok denecek kadar az. Sesimizi nasıl duyururuz bilemiyorum ama takımın eksikleri apaçık ortada. 1 yabancı 2 yerli transfer ile değil play off final bile gelebilir. Çok denge bozan bir takımız çok...
 
Yönetimden beklentim hiç yok.İnsallah sasırtırlar,yeter ki şaşırtsınlar.

Hedef Euroleague'e uzanan yol derler,Basketbol Şampiyonlar Ligini zorlayacak hamleleri yapamazlar ama daha.
 

Üst