16/17 Spor Toto Basketbol Süper Ligi 16. Haftasında Best Balıkesir'e konuk oluyoruz. Bugün saat 16:00'da başlayacak maçı beIN Sports 3 canlı yayınlayacak.
Yenilmez Armada'ya başarılar diliyoruz.
Yenilmez Armada'ya başarılar diliyoruz.
Tyus uzun süredir lig maçlarında kötü oynuyor. Lig maçlarına hiç konsantre olmuyor bence.Tyus baltalıyor takımı
Tyus sezonun ilk bölümü dışında hep kötü bence. Hücumda yeteneksiz zaten ona eyvallah ama komik savunma hataları yapmaması lazımTyus uzun süredir lig maçlarında kötü oynuyor. Lig maçlarına hiç konsantre olmuyor bence.
Tyus bence hiç iyi bir savunmacı değil. Durmadan blok kovalıyor. Ofegbu ve Golubovic bunu bilerek durmadan önce bir fake atıyor. Ya faul alıyor ya da uçtuğu için sayı oluyor.Tyus sezonun ilk bölümü dışında hep kötü bence. Hücumda yeteneksiz zaten ona eyvallah ama komik savunma hataları yapmaması lazım
Aynen öyle katılıyorum. Seneye ne durumda oluruz bilmiyorum ama hiç hoşuma gitmiyor oyunuTyus bence hiç iyi bir savunmacı değil. Durmadan blok kovalıyor. Ofegbu ve Golubovic bunu bilerek durmadan önce bir fake atıyor. Ya faul alıyor ya da uçtuğu için sayı oluyor.
Büyük ihtimalle Eurocup' ta olacağız ama Eurocup seviyesinde bile bende büyük soru işaretleri bırakıyor Tyus. Şu an gelecek sezon için hiç düşünmüyorum ben.Aynen öyle katılıyorum. Seneye ne durumda oluruz bilmiyorum ama hiç hoşuma gitmiyor oyunu