BSL 16. Hafta | Galatasaray Ekmas 87-102 Yukatel Merkezefendi Basket

Keşke Daçka'dan McCormack yerine NBA'den Moses Wright'ı alsaydık. McCormack'in küçük maçların büyük oyuncusu olduğu ve rezalet savunması bu maçlarda ortaya çıkıyor.

Ayrıca Samet Geyik'e yapılan ayıptan utanıyorum artık. Mitrovic kim ki Samet'e süre vermiyor kendisini kenarda köreltiyor? Ligdeki en kaliteli 2. yerli pivot elimizde ama süre alamıyor. Rezalet!
 
Son düzenleme:
Çok fazla basit top kaybı yaptık Mitrovic yine gereksiz teknik faul aldı. Hücumda akıcı olamıyoruz topsuz oyun çalışmıyorlar mı, pota altında rakip yardimlasiyor sert duruyorlar.
 
Hakem emin maça başlıyor ve biliyor sarı kırmızı formalı takımın koçu zaten her maçta teknik faulü fix veririm. O emin o takimin Galatasaray olduğunun farkında olacağı bir ortam yaratamamak bize yazar. Pota arkasında maçla alakasız laylaylom takılan taraftara ve yönetime herkese. Sadık denilen verimsiz gereksiz adamı uzerinden formayı çıkarıp yol vermek koca yazar. Bu şube kapatılsın abi gerçekten gereksiz kaşar oyuncularla uğraşmayalım.
 
Yeboah diyoruz ki savunması var. Ya abi perdeden bir kerede çok ve adamı takip et ya. Nedir senin bu eurolig oyuncu tribin.
 
Mccormack pota altında kendi kafasına göre 2 dir ya zıplıyor ya anlamsız pas arası yapmaya çalışıyor.Çok kolay yiyoruz bu şekilde.Sabit dursa belki bu kadar kolay yemeyeceğiz.
 

Üst