BSL 16. Hafta | Galatasaray Nef 70-80 Anadolu Efes

Yarın bir yakınımın nişanında olacağım için salonda olamayacağım. Salona gidecek Galatasaray Basketbolu fedailerine ise kendi adıma çok teşekkür ediyorum.
Tek dileğim, takımının yenileceğini bile bile yarın salonda olacak taraftarın maçtan sonra gönlü hoş bir şekilde salondan ayrılması, takımın taraftara "savaştılar, canları sağ olsun" dedirtmesi. Başarılar Cimbom'um.
 
Ya mantik en az 20 farkla yeniliriz diyor ama ben mantigim disinda kendim bunu diyemiyorum.Yine kazanacagiz diyorum.Yarin salonda olacak kotu gun taraftarlarinin hepsine de tesekkurler.Biz de ekran basinda heyecanla takip edecegiz.Galatasaray’in oldugu yerde her zaman bir umut vardir diyerek bir mucize bekleyecegiz.Antrenor ekibine de,oyunculara da,salondaki taraftarlara da basarilar.Umarim kendimize yakisir bir mucadele gosteririz eger gucumuz yeterse de kazaniriz.Diyecek baska birsey yok bu macla ilgili benim adima..
 
Umarım bu maç konsantre olup reaksiyon verme maçımız olur kazanmak önemli ama nasıl kazanıp kaybedeceğimiz çok daha önemli. Savaşan her topa atlayan, bu maç son maçıymış gibi oynayan bir takım görmek dileğiyle. Umarım her şey istediğimiz gibi olur ve kazanıp kendimize geliriz ,bunu en çokta oyuncular ve kenar yönetimi için istiyorum, onların yüzü gülerse taraftarında yüzü güler ve umutlu bir şekilde maçları takip etmeye devam ederler.
 
Bence bu maça hiç asılmadan fiziken kendimizi zorlamadan bitirmeliyiz.
Limoges maçına yorgun çıkmamalıyız.
Bcl'e daha önemli ,zaten bu kadar eksik varken efes rahat alır.
 
Bu sezon favori olmadığımız maçları hep kazandık veya kafa kafaya götürdük son dakikaya kadar. Tam tersine; favori olduğumuz maçları da kaybettik. O yüzden bir şey söylemek güç. Çok kötü ve karmaşık bir dönemdeyiz. Yorum yapmak da güç olacak bu maç özelinde.
 
Bayern karşısında mala bağlayanlar bize aslan kesilir şimdi. Kadrolar arasındaki farkı geçtim çok önemli eksiklerimiz mevcut. Kazanıp kaybetmekten ziyade bir an önce düzen oturtup istikrara kavuşmak gerekiyor. Bu zaten hedef maçımız değil.
 
5 yabancı olacak zaten maç kadrosunda Yunus Ennis McGee de derli toplu oynayabilmeli, ligde belki son kez 5 yabancının 3 ü uzun olacak Calaiaro Ristic Floyd/Hummer.
Calaioro dışında net katkı bekliyoruz artık olmuyorsa da yollar ayrılmalı.
 
Ennis oynayacakmış. Arkadaşıma nişana gelmiyorum maça gideceğim mesajı atmaya gidiyorum hahshs. isin şakası, çok çok çok ekstra oldu ennis'in oynayacak olması. tabii ki ana odak limoges maçı olmalı ama bu maç yanlışlıkla falan bi galibiyet alırsak ikinci yarı full W yazarız bu gazla.
 
İçeriyi zorlayarak doğru başladık Floyd iyi oynuyor hele şükür. Pistolis Allahını seversen gereksiz yardım savunması yaptırma 3-4 üçlük verdik bomboş gereksiz yardima gitmekten.
 

Üst