BSL 17.Hafta | Galatasaray 89-87 OGM Ormanspor

Tarih:16.01.2021
Saat:13.00
Salon:Sinan Erdem Spor Salonu
Yayın:Tivibuspor 2

Ligte oynadığı son 6 maçta 1 galibiyet alan takımımız ligin 17.haftasında düşme potasında ki rakiplerimizden OGM Ormanspor'u konuk ediyor.

Rakibimizde Terrell Holloway, Jamelle Hagins, Elmedin Kikanovic, Stanton Kidd, Charlon Kloff gibi etkili yabancı isimlerin yanında Erolcan Çinko ve Kadir Bayram gibi yerli isimler de dikkat çekiyor.

Ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığımız maçta rakibimizi 90-82 mağlup etmiştik.

Yeni koçumuz ve efsanemiz Ekrem Memnun önderliğinde son topa kadar savaşarak bu kötü günlere son verecek bir galibiyet ile her şeye yeniden başlayacağımız bir maç olması dileğiyle takımımıza başarılar diliyoruz...
 
İki günde ne kadar olur bilmem ama Ekrem hocanın etkisi mutlaka hissedilecektir. Kazanmaktan başka çaremiz yok artık oyuncularımız olayın ciddiyetini anlamak zorunda.
 
Ekrem hocanın katılımıyla takımda olumlu bir hava olacaktır. Ribaundlara takım halinde odaklanır dış şutları da sokarsak maçı kazanacağımızı düşünüyorum.
 
Sezon için her şey kocaman bir karanlığa bürünmüşken Ekrem Memnun'un gelişiyle bir anda o kaybolan hisler geri geldi. Kadromuz uzun zamandır kaybeden oyunculardan oluşuyor. Bu tip bir psikolojik etki altındaki oyuncular kalitesi ne olursa olsun zorlanacaktır. Bir kaç maçlık seri galibiyetler bizi korkularımızdan arındırıp bir şeyleri görmemizi sağlar. Bunu kırmak için çok önemli bir fırsat ve önemli bir maç. Galatasaray'ın geçmişinde de olduğu gibi bu tip krizleri hep atlatıp önüne bakma kültürüne ve bunu iyi bilen hocamıza güveniyoruz.
 
Trice, Macon, Motum, Amile, Jonathan bu maçta ki yabancı tercihlerimiz. Marei sakatlığından dolayı yok. Hunter da sanırım hoca tercihinden dolayı yok.
 
Koçun işi çok zor. İmkân verilse elindeki oyuncuların %90’ını gönderirdi diye düşünüyorum. Özellikle şu periyotta sadece kazanmaya ihtiyacımız var, umarım Ekrem Hoca etkisini çabuk gösterir. Yoksa telafi etmek zor olabilir.
 
Bu takımın en büyük sorunu Motum'dur. Savunmada böyle umursamaz bir oyuncu görmedim.
Yazık günah verilen paralara.
Top gelsin, atsın potaya. Gelen topu bende atayım potaya.
Mücadele yok ! Savunma yok ! Ribaund yok !
Bu takım küme düşmez diyordum lafımı geri aldım, bu adamlar düşer.
 
Takimin durumu vahim. Ekrem hocaya cok is dusecek belli. Keske cok daha once gelseydi. Transfer imkani olsaydi. Omer Ugurataya 3 transfer sansi verip gonderiyorsun. O transferler Ekrem hocanin hakkiydi. Atesten gomlek giydi maalesef.
 

Üst