BSL 17.Hafta | Galatasaray 89-87 OGM Ormanspor

İlk yarı Ömer Uğurata, 2. yarı Ekrem Memnun takımı vardı sahada. İnşallah 40 dakika boyunca o 2. yarıdaki oyunu oynayabilen bir takıma dönüşürüz, yoksa bu kadroyla ligde tutunmak güç. Tebrikler hocam ve oyuncularımıza.
 
19 sayi geriden geldik. Ilk yari 55 ikinci yari 32 sayi yedik. Bu takim savunma yapmayi bilmiyor gercekten. Ekrem hocaya Allah sabir versin. Bu arada Macon ve Motum sayi atamayinca hic cekilmiyorlar. Gram savunma yapamiyorlar. Pota altini da kapatamiyoruz. Kronik sorunumuz. Neyse galibiyet galibiyettir. Umarim kumede kaliriz.
 
Önemli Olan Maçı kazanmakdı.

Motum fiziken burda beyin olarak yok.Macon ilk gelldiği gibi degil.Hoca Hunter ı almamıs kadroya

Williams Hoca değiştikden sonra sanki daha iyi durumda.
Jefersson katkı vermeye başladı.

Bence Williams yerine Motumdan çıkmak ,Hunterdan,Hamiltondan cıkmak gerek sözleşme olarak. 1tane sağlam 3 4 oynaya bilen birini almak elzem.
 
Ekrem Memnun galibiyetin formülünü bulmuş.
1- Göksenin'e sen sadece savunma yap, şut atma, 2- Maçın kritik anlarında Macon sen yanımda otur.
Motum'un kötü tercihlerine rağmen 19 sayıdan gelip kazanmak önemli.
 
Galip gelmek böyle bir ortamda çok önemliydi. Zihinsel açıdan da bir rahatlama ve özgüven getirecektir diye düşünüyorum bu galibiyetin. Mücadele etmeden, savaşmadan rakip kim olursa olsun galip gelinemeyeceğini anlamışlardır umarım.
 
Totem yapıp ikinci yarı sadece skora baktım. İlk yarıdaki oyuna göre 19 sayıdan maçı almak, ufak çaplı mucize demek. Büyük bir rezilliğin yaşanmaması adına iyi bir dönüş yapmışız. Şu sezon bir an önce bitsin , alt lige düşmeme hesapları yapmak korkunç.
 

Üst