• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 17. Hafta | Manisa Büyükşehir Belediyespor 80-83 Galatasaray Ekmas

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Ligde kolay maç yok Samsun ve Bodrum nispeten zayıf sadece.

Pako ve russell ikilisinden 50 sayı yeriz.

Önümüzdeki maçlarda yenebileceğimiz 2-3 takım ancak vardır…

Özellikle son 3 maçı çok iyi geçtiler.Başta bunu söyleyeyimde kadrolu troll arkadaşlarımız ''ama Karşıyaka'yı deplasmanda yendiler'' demesin diye.

Bunu Manisa'dan bağımsız söylüyorum.Kadro kalitesi bizden üstün olmayıp,Karşıyaka harici bir Anadolu takımının bizim karşımızda bir maça favori çıkıyor olması cidden üzücü.

İçerde deli fişek oynuyorlar. Kazanabileceğimizi sanmıyorum.

Maçı izleyecektim. Waldenı kadro da görünce vazgeçtim. Manisa rahat bir galibiyet alır. Hoca Manisayı tebrik edip görevine devam eder. Önümüzdeki maçlara bakarız.

Yine bütün maç Lütfü hıyarını dinleyecegiz.

Walden girer girmez işi bitirdi…

Aynı yerden üst üste 2 tane çok rahat üçlüğü kaçırdı Walden.Sokması lazım artık bunları.

Maçı izleyecektim. Waldenı kadro da görünce vazgeçtim. Manisa rahat bir galibiyet alır. Hoca Manisayı tebrik edip görevine devam eder. Önümüzdeki maçlara bakarız.
Böyle bir beceriksizi niye almışız anlayamadım…

Tebrikler manisa tebrikler hakan hoca.
Kolay bi maç oldu manisa adına, biz ise mitroviç'e zaamlı sözleşme yapıp geleceğimizi inşaa etmeliyiz!!!!

Bu yorumcu adamı sinir eder...

O kadar saçma sapan hatalar yapıyoruz ki.

Manisa bugün takım halinde aşırı basit fauller yapıyor.James Anderson'un yaptığı 2 faul,Cruz'un yaptığı fauller.Ek olarak top kayıplarıda bir o kadar fazla ve basit yapıyorlar.

Bizim bugün bunu değerlendirmemiz lazım.Zorla rakibe maçı hissettirmemek lazım.

Mc cormack geçen hafta Wright dan sonra
Bugün de Tery ye karşı çok kötü sınav veriyor
Şuana kadar Tery 14
Mc cormack 0 sayı

Walden kadar takıma zarar veren bir oyuncu olamaz , anlamsız bir zorlama ve dönüşünde 3'lük yedik.

Bence hoca kasten berbat kadroları sürdürerek bizi bitiriyor...
Maç 52-46 oldu şimdi mola alıyor... Haliloviç, Walden, Buğrahan, Sadık...

Geri