• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bsl 17. Hafta | Tofaş 78-91 Galatasaray Mct Technic

Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
İlk 11 dk muazzam basketbol oynadık farkıda 20'e kadar çıkarttık.Ardından yaklaşık 1 buçuk dakikada tamamen bizim hatalarımızla 9-0 seri verdik.Uyandırmamak lazım adamları.İyi oynuyoruz,iyi mücadele ediyoruz,farkı tekrar artırdık.

Pozzeco hocaya helal olsun ya.Yakup Sekizkök şu an takımın başında olsa muhtemelen 7-8 sayı geride olurduk,Tofaş gibi zor deplasmanda bu farka bu noktada ulaşmak kolay mı ?

Hugo Besson Can'dan sıyrıldı çift el smaç yapacakken Gillespie enfes blok yaptı.Ardından ikili oyunda Blazevic'i blokladı.Başkası olsa muhtemelen 4 sayıyı potada görmüştük bile.Kesit olarakta düşer X'e.Besson ile Blazevic ne olduğunu hala anlayamadılar.

Takımın zaman zaman bitti dediğimiz hücumlarda bile ribaunda girip 2.şansı yaratmaları,bütün ribaundları zorlamalarıda muazzam.

2.devre Saybir ile Perez'i oynatmayalım,Tofaş'a ivme kazandırmaya çalışacak 2'li bunlar.21 sayı farkla devreyi kapattık.

Ligde asistle en az sayı bulan takımlardan biriyken son 3 maç bu istatistik değişti. Bunun bile ne kadar büyük bir etki yarattığı ortada. İkinci yarı rakip bir şeyler deneyecektir elbet, burası zor bir deplasman ama takımın artık bir koçu var, en azından kenardan seyretmeyecektir.

Hugo Besson Can'dan sıyrıldı çift el smaç yapacakken Gillespie enfes blok yaptı.Ardından ikili oyunda Blazevic'i blokladı.Başkası olsa muhtemelen 4 sayıyı potada görmüştük bile.Kesit olarakta düşer X'e.Besson ile Blazevic ne olduğunu hala anlayamadılar.

Takımın zaman zaman bitti dediğimiz hücumlarda bile ribaunda girip 2.şansı yaratmaları,bütün ribaundları zorlamalarıda muazzam.

Ridvan Öncel 13 sayi atmis simdiden. Hoca dokunusu böyle bir sey iste

Gilespie'nin istatistikleri nasıl bilmiyorum ama baba Tofaş'a 2 beden büyük geldi.

Keza Palmer'ın 12 şut kullanıp 10 asist yapması da bir şeyler anlatıyordur. Maçı kırdığımız ilk çeyrekte izlediğim en etkileyici bireysel çeyrek performanslarından birisini oynadı

Tofaş evinde hiç kaybetmemiş.
Pozzecco hocam ilki yaşattı onlara 😎

Fenerbahçe, Türk Telekom, Anadolu Efes ve Bahçeşehir maçları ile birlikte evinde 7 de 7 yapıp hepsinde 80 üstü sayı atan Tofaş'ı 80 sayı altında tutup yenilmezliklerini elinden aldık 😎

Allah düşmanımızın bile başına geçen yaz yaşadığımız durumu vermesin. Bir takım taraftarısınız ve önünüzdeki sezonun başlamadan çöp edildiğini, sezona koçsuz girilecegini öğreniyorsunuz. Kadronun iyi ya da kötü durumunu da geçtik başında koçu olan bir takım seyretmenin bile ne kadar büyük bir nimet olabildiğini görmüş olduk.

Özeti izledim
Oynamakdan keyif almaya başlamışız,Top dolaşıyor. BİR İKİ kişinin elinde kalmıyor.
Petrucelli aldık ama 2 maçtır etkisi yok malesef

Palmer biraz takım için de oynayınca çok güçlü bir silah.

Maçı izleyemedim. Skor takibine bakınca da inanamadım. Absürt sayılı farklar gördüm. Tofaş sanırım evinde bekoyu falan yenmişti hep. Kısa sürede gelinen nokta gerçekten inanılmaz. Yürüyedurun!

Geri