• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 18.Hafta | Galatasaray Nef 74-82 Aliağa Petkim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Arda Uyanık
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Basketboldan çok anlamam ama takımdaki berbat da olsa topu çekebilen tek pivotun bir türlü kadrolara girememesi de en kötü takımlara bile her seferinde 1'den fazla hücum vermemizde bir tutam faktör oluyor.

kafayı yiyeceğim yemin ediyorum valla dayanamıyorum daha fazla. ne oynuyorsunuz abi delirtmek mi istiyorsunuz bizi

Beşiktaş'a da kaybedersek ciddi düşme adayıyız.

en azından 7-8'den play off yaparız derken gümbür gümbür alt tarafa dogru gidiyoruz. BCL şampiyonluğu ve ligde yarı final hedefiyle çıktığımız sezonda takımın geldiği vaziyete bak. inanılmaz.

Göksenin bizim takımın en sağlam oyuncusu... Ona göre hesap edin...

Russell bir tane at be bir tane at hadi be

Russel de güya bizi kurtaracaktı... Bom boş üçlükler kaçırıp duruyor...

Maç sonu istifanızı bırakın.

yazık. vallahi billahi çok yazık. emeği geçen herkesin allah belasını versin başka bir şey demiyorum. geçen yıl yasattiklari mutluluğu çok gördüler bize, bu sezonla beraber zehir ettiler

1/10 Russel...
En güvendiğimiz oyuncular böyle olursa...

Hadi gecmis olsun..Hosgeldin 3 yilin sultani 20/21 sezonu..

Bu sefer Ekrem Memnun da gelmez!

başıma öyle bir ağrı girdi ki yemin ediyorum izahı yok. Allah bin belanizi versin

Başta Pistiolis olmak üzere bu kadroyu kuran emeği geçen herkes istifa etmelidir.

İki yıl önce dipte iki takım vardı... Bu yıl o da yok... Hiçbirini geçecek gücümüz yok...
Geçmiş olsun...
Rezalet ve utanç sözcükleri yetersiz kalır...

Fenerlilerin hemen daum'u misali hemen mahmudi şekli bir şey lazım. bu sefer Ekrem hoca da yok, bizi bu cendereden çıkarsa çıkarsa o çıkarır

koça yazıklar olsun çıkıp konuşmaktan aciz olanlara daha da yazıklar olsun

Şaşıran var mı ?

İkili averajıda verin isterseniz, yani sövdüm sövecem az kaldı ya.

Herşey için geç olmadan acil müdahale lazım. İlk iş olarakta bu koç salondan daha çıkmadan yollanmalı.

Geri