BSL 18. Hafta | Galatasaray Nef 96 - 73 Petkimspor

Tarih: 22 Ocak Cumartesi
Saat: 20:15
Salon: Sinan Erdem
Yayın: Tivibu Spor 2 (Şifreli)

Geçtiğimiz hafta 25 sayıdan kaybedilen Daçka maçı canımızı çok yaksa da 26 Ocak Çarşamba günü BCL maçı öncesi iyi bir test maçına çıkıyoruz. Petkimspor son lig maçında Fenerbahçe Beko'yu uzatmalarda mağlup etti. Baştan sona kadar iyi konsantre olup çok iyi mücadele etmeliyiz. Takımımıza başarılar.
 
Kazanıp,geçen haftaki mağlubiyeti unutturmamız gerekiyor.Basketbolda her şey olabiliyor,son bölüme kadar hiçbir maçta tedbiri elden bırakmamalıyız.

Takımımıza ve koçumuza başarılar dilerim.
 
Efsane bir hücum izledik ama Sadık bir tık yavaş kalınca blokla bitti maalesef bu hücum. Kravish de ribauntları toplamaya devam ediyor. Şimdiden 5 ribaunt falan oldu sanırım.
 
Kerry'i 4 e çekerek hem Kerry hemde Kravish ikilisini aynı anda oynatamaz mıyız ? Pota altındada kaçan atışlarda top bizde kalmış olur,2.şansı vermemiş oluruz hem.Kerry'nin üçlüğüde var üstelik.
 
Savunmamız da çok iyiydi 2.çeyrekte. 13 sayı yedik o da Nusret'in şansa giren 3 lüğü dahil. Melo da iştahla oynayınca fark yaratıyor.
Bu takımın süreye yahut oyunu tutmaya oynamaması lazım. Bu takım sadece oyununu oynamalı. Öbür türlü 25 sayıdan maç veriyoruz.
 
Kravish keşke biraz hızlı ve sert bir oyuncu olabilseydi.O zaman bu kadar göze batmazdı.Aldığı savunma ribaundlarında yanında sadece bizim oyuncular vardı.Hücum ribaunduna çıkamıyor,perdeye geldikten sonra içeri devrilemiyor,ikili oyunda yavaş kalıyor.

Orta mesafe şutlarını ise çemberden uzak olmama kaydıyla iyi atıyor.Son maçlarda ise ciddi anlamda istek ve hırsı var.En sevindirici noktada bu.
 

Üst