BSL 19. Hafta | Beşiktaş Emlakjet - Galatasaray Nef

Son biraktigimiz yere donersek bu mac icin sansimizin yuzde 20 falan oldugunu soylerdim.Ancak ciddi bir ara girdi.Bu arada bizim takim ne yapti,rakip ne yapti bilemedigim icin tam ortada bir mac bekliyorum.
Bildigim kadariyla herhangi bir eksigimiz yok.Daron,Ennis,Angelo ve Ristic kesin yabancilarimiz olur gibi duruyor.Son yabanci hakkini Mcgee ya da Floyd’dan birini secerek kullanir Pistiolis.Her ne kadar bizde oynadigi donemde kendisini begenmesem de Yunus Emre’nin gidisiyle topu yari sahaya getirecek oyuncu sayimiz yalnizca “iki”..Bu yuzden Mcgee tercihi daha dogru olur gibi duruyor.Besiktas ev sahibi olmanin da avantajiyla on alan baskisini sik sik uygulayacaktir cunku.Takimimiza basarilar..
 
Ligde Beşiktaş deplasmanında sonrasındada içeride Malaga ile oynayacağız.Beşiktaş'ın bizimle ve Tofaşla oynayacağı maçları can havliyle oynayacağını düşünüyorum.Malaga desen Kral Kupasını aldı,çeyrek finalde Barça'yı,yarı finalde Real Madrid'i elediler ve çok iyi basketbol oynayarak kupayı kazandılar.

İnsallah 2 maçıda kazanan biz oluruz hem ligde nefeslenmiş oluruz,hemde şampiyonlar liginde önemli galibiyet almış oluruz.

Fakat Malaga maçını kazanırsak taraftar harici birileri sevinmeyebilir.
 
Beşiktaş yaptığı son transferler ile çıkışa geçmiş bir takım. Son Karşıyaka maçında da maçı kaybetmelerine rağmen Karşıyaka'yı çok zorladılar.
Deplasmanda oynayacak olmamız da ayrı bir dezavantaj.
Lig sonuncusu Beşiktaş ile aramızda sadece 2 mağlubiyet fark var ve bu maçı kaybedersek aradaki mağlubiyet farkı 1 olmakla beraber ikili averaj da Beşiktaş'a geçer ve Beşiktaş ile birlikte küme düşmenin en büyük adayı biz oluruz.
Beşiktaş'tan sonra BCL'de Malaga maçımız var. Ve benim direkt mağlubiyet yazdığım bir maç. Gerek BCL'de gerekse kupa ve ligde çok çok iyi giden bir Malaga var. Ayrıca geçen sene bizde oynayan Kravish harika bir sezon geçiriyor ve böyle oynarsa Euroleague'de rotasyon oyuncusu olarak oynayabilir.
Kısacası önümüzdeki fikstürü de göz önüne alırsak küme düşmeme adına çok kritik bir maça çıkıyoruz bence.
 
ciddi bir aranın girmesiyle takımın kafayı topladığına inandigim maçtır. yönetim de eğer üzerine düşeni yapıp maaş sorununu çözdüyse yeni bir Galatasaray hikayesinin yazılacağı bir sürecin ilk halkası bu maç olabilir. en azından bu sezonu kazasız belasız kapatacağımız bir surecin başlangıcı olsa yeter.
 

Üst