• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bsl 19. Hafta | Fenerbahçe Beko 79-77 Galatasaray Mct Technic

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Dopingçi başkanın şikeci hakemleri söyleyeceklerim bu kadar. Takımda mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum.

Basketbolda güçlü olacaksın, lobin olacak. Oradaki hakem seni sahada yerse daha sonra canının okunacağını bilecek. Yoksa böyle yerler seni. Çocukların çabasına çok yazık oldu.

Biz futbola kızıyoruz ama
Basketbolda ki hakem rezilliği daha büyük

Biraz eli yüzü düzdün basketbol oynamaya başlayınca hemen dış güçler devreye giriyor. Bugün hakemler maçı bir taraftan alıp diğerine verdi.

Hocama ve oyunculara helal olsun iyi dayandılar bu rezalet karşısında.

Tarık Biberovic çok büyük oynadı, tek başına aldı maçı resmen.

Hocam ve aslanlarına helal olsun. Bu iğrenç düzene ve itilen rakibe karşı ancak bu kadar mücadele edilebilirdi. Artık taraftara düşen hocam ve aslanlarına "Abdi İpekçi atmosfer"ini yaşatmak...

Herşeye rağmen mücadele için teşekkürler 🙏 hocama tam destek 💪

Oyunun sonunda koyduğumuz karakter şahaneydi.

Palmer, THT'nin elinden topu alıp turnikeyi bıraktığında aldık maçı dedim. Hakem kıyımına rağmen şans biraz yanımızda olsa galibiyeti çıkarıyorduk.

Bu oyuncu grubu; aylardır yerildikleri kadar kötü olmadıklarını ve tavanlarının iyi şeyler başarmaya müsait olduğunu Pozzecco sonrası bir kez daha ortaya koydular. Bir kez daha ellerine sağlık..

Kadrolar değişmeksizin bu maçı 2 İtalyan veya 2 İspanyol takımı oynuyor olsaydı,maçı kazanan sarı kırmızılı deplasman takımı olurdu.Nokta.

Her bransta şike, hırsızlık, hak yeme ile devam...

İnanılmaz keyif aldım.
Gurur duydum.
Avrupa'nın şu anda en iyi takımını kendi sahasında hakemleriyle birlikte ezdik, mahvettik.
Kazanamadık ama gurur duydum 😎

Oyuna biraz daha akıl koyabilseydik o çok güvendikleri hakemlerle birlikte hepsini yeniyorduk. Çok iyi mücadele ettik ve maçı da hak ettik. Bu güzel oyun ve mücadele için teşekkür ederim.

Bu hakemler İtalya'nın Napoli bölgesi civarında böyle bir maç yönetselerdi maç sonunda üçünüde bayrak diye direğe asar iplerini çekerlerdi. Umarım üçününde hakemliği tez zamanda bitirilir.

Ünal Aysal zamanında bunları rezil etti de ne oldu ? Al bak, aradan 13 sene geçmiş değişen bir şey yok. Tüm amatör branşları bunların maşalarından temizlemek gerekiyor. Aksi halde herkesin emeğine yazık oluyor.

Ünal Aysal zamanında bunları rezil etti de ne oldu ? Al bak, aradan 13 sene geçmiş değişen bir şey yok. Tüm amatör branşları bunların maşalarından temizlemek gerekiyor. Aksi halde herkesin emeğine yazık oluyor.

Özlem Hanımın bugün hemen hakemliği bırakması lazım,panyaya vurulan basketin iptali,verilen verilmeyen kasti fauller,en az 10 sayıya etkili oldu tek başına

Futbol takımı iyi oynayıp da bu tür bir haksızlığa uğradığında taraftar desteğe gider. Bence bugün Galatasaray basketbol takımı da böyle bir karşılamayı hak etti.
Bu arada "Jesikevicus a hiç bir koşulda teknik faul çalınamaz "diye bir kural geldi de biz mi bilmiyoruz . O kadar kepazelik yetmiyor gibi uyarı bile almadan maçı bitirdi.

Çok açık ve net bir şey yazacağım.
Koç ve oyuncular maçı kazanacaktı ama yönetim kaybettirdi.
Olay bu kadar açık ve net.

Galatasaray basketbolu ne zaman biraz kıpırdanmaya başlasa hakemler tarafından hemen doğranmaya başlar. Bu durum hiç değişmedi. 20 yıl önce müessese takımlarının hegomanyasında da böyleydi, Adnan Polat ve Ünal Aysal döneminde de böyle. 4 sezon önce Efes serisi son maçında da turu geçmemizi engelleyen yine hakemlerdi. Bu çevreler Galatasaray'ın basketbolda bir ağırlığının olmaması ve yönetimlerinin basketbola yeterli ciddiyeti göstermemesinden cesaret alarak herşeyi yapabiliyorlar.

Bu takıma sahip çıkalım biz
takım zaten gereğini yapıyor

Geri